Skrollaa alas
en
fi

FIND ME

2 lokakuun, 2015

Now that my blog is going through some changes I thought it would be great to inform all of you old and new faces about my social media accounts. I’m a total social media freak and I’m constantly updating my life on all of these platforms.

***

Aattelin, että nytpä vois olla oiva aika tehä tämmönen postaus, jossa listaan mun some-kanavat. Tämän Suomen Blogimedian kanssa alotetun yhteistyön ja enkunnuksien (voiko noin sanoa?) myötä kun sinne ruudun taakse on saattanut eksyä uusia tyyppejä, ja toivottavasti onkin! Tosin oli kanava lähestulkoon mikä vaan niin mut löytää sieltä, oon tämmönen somerohmu! Joten aloitetaan…

INSTAGRAM
@jannenaakka
Instagram is definitely my all time favorite app! I’m such a pettifogger (you don’t wanna know how long it took for me to choose the pictures to that collage above…) and planning my Instagram feed is a hobby very close to my heart. I plan my feed like two weeks before publishing any pictures, which are carefully selected, and after that I tend to delete half of them because I change my mind and am not pleased. Yes, I admit, I have a problem… haha!
***
Instagram on ehdottomasti yks mun lemppari appeistä! Oon luonteeltani melkonen pilkunviilaaja (tietäsittepä vaan kauanko pyörittelin noita yllä olevan kollaasin kuvia tuohon järjestykseen) ja rakastan nysvätä jotain yhtä juttua niin pitkään, että vierestä seuraavilla tippuu hiukset päästä. Usein mulle tulee oikein sellainen tarve saada purkaa mun patoutunut pilkunviilaaminen jonnekkin ja mä puran sen nykyään Instagramiin. Lisäilen sinne siis vain harkitusti valittuja kuvia, joista välillä poistan osan kun ne ei sovikkaan mun feediin. XD

YOUTUBE
@naaG

I always post my videos here on the blog as well but if you would like to see them right after publishing them on YouTube, you should definitely subscribe to my channel. If you’re not familiar with them, videos are my way to relieve the extra energy I have. They contain very bad jokes and should not be taken too seriously…
***
Mun videot mä lisään tänne blogiin aina Youtuben kautta eli jos haluaa nähä mun videot ennakkoon niin kantsii tilata mun kanava siellä. Jos jollekkin ei vielä oo mun videot tuttuja niin ne on semmosia mihin mä taas puran kaiken mun yliaktiivisuuden. Mun videoita ei siis millään tapaa kannata ottaa tosissaan ja ei niitä varmaan pystykkään ottamaan, vaikka kuinka yrittäis.

SNAPCHAT
@jannenaakka
My Snapchat is definitely not close to those regular blogger accounts on there. I unleash my crazy personality there with my closest friends and I can’t guarantee that the quality is always the best 😀
***
Mun Snapchat ei oo lähelläkään tavallista bloggaaja -snäppiä, vaikka välillä se ois ihan paikallaan. Siellä mä sekoilen kuvien ja videoiden muodossa ja kulutan mun ylimäärästä aikaa. Usein sekoilen siellä myös Valtterin, Ainon ja Sinin (Ananasraasteen) kanssa.

LOVOO
@jannenaakka
I post a lot of selfies on Lovoo and chat with you guys there every week. So if you feel like you’d like to change a few words, add me 🙂
***
Lovooseen mä lisäilen paljon selfieitä ja oon siellä viikottain chattailemassa kaikkien seuraajien kanssa. Jos siis jotain jostain syystä kiinnostaa höpötellä tän poitsun kanssa, niin seuraa ihmeessä!

FACEBOOK
@naaG – not an average Guy
Facebook is the best possible way to follow me if one is not interested in all of my social media platforms. I share my recent posts and videos there, and some of my Instagram pictures as well. I also share a lot of extra stuff, such as links, memories and funny pics :>
***
Facebook on loistava paikka seurailla, mua jos ei jostain syystä jaksa alkaa seuraamaan kaikkia mun kanavia. Sinne nimittän tulee ilmotukset uusista postauksista ja videoista, sekä suurin osa Insta -kuvista. Jaan siellä myös meikäläiseen jotenkin liittyneitä linkkejä ja välillä ihan muitakin juttuja.

TWITTER
@jannenaakka
 At the moment the content on Twitter is quite the same as on Facebook. Twitter hasn’t ever been my cup of tea but I’m trying to pull my socks up and tweet more. Usually when I want to say something I type and type and realize I have over 100 characters more than I should. It’s hard to seal my thought to only 140 characters 😀

***

Mä yritän aktivoitua Twitterin kanssa ja sinne laitankin jo tällä hetkellä aikalailla samat jutut kuin Facebookkiin. Mä yritän Twiittailla useammin, mutta se on vain jotenkin niin kauheen vaikeeta, kun mulla ois paljon asiaa ja merkit loppuu aina kesken, haha!
Which social media platforms are your favorite ones?

***
Mitä sosiaalisen median kanavia te tykkäätte käyttää? Mitkä on teidän lemppareita?

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *