Skrollaa alas
en
fi

SATURDAY FEELINGS

10 lokakuun, 2015

Hello everybody and happy Saturday! And wonderful autumn holiday to those who are enjoying it at the moment 🙂 I think most of the students have it now here in the Southern Finland if I’m not all wrong…

As I told you recently, I’ve been super sick lately. I love autumn and all but every single year I get fatally ill — as probably half of the population of my country 😀 It’s my fault I guess because the temperature changes a lot and I don’t always pick up the warmest clothes when I leave my house in the noon. Then when I get back home in the evening it’s SO cold and boom: I’m sick. But now I’ve been feeling a lot better and I’m hoping to get fully well as soon as possible. Just saying, though: I’d so be ready to use the warmest jacket I have (the one I use when it’s -30 Celsius degrees) but it’s way too early… Or is it? How am I ever gonna survive mid-winter when I’m already freezing to death… 😀

Talking about freezing: our apartment — which is an old stone house — is like the North Pole. In the summer it’s so hot in here but during autumn and winter it’s the opposite 😀 We need to sleep with out pants on even though we have a super warm winter blanket. During these last few weeks we’ve become more sure about the fact that we want to move to a new house that is built in the 21st century. We actually found a pretty cute one but it wasn’t completely what we’re looking for so we’re gonna keep on searching 🙂 It’s kind of hard to find a perfect three-room apartment from Helsinki but I’ve got a feeling that we’re gonna find one sooner than we think 🙂

Now I’m gonna start watching TV and take it easy. We’re going to a fun carnival event in an amusement park in the evening with my friends so I have something to look forward to in the evening. Exciting! Hope you all have an amazing weekend 🙂

***

Heipsan ja ihanaa lauantaita, sekä hyvää syyslomaa kaikille joilla se alko! Ainakin täällä Etelä-Suomessa suurimmalla osalla on alkanu lomat kouluista, ellen sitten ole aivan väärässä… 😀

Viime viikot mua on piinannu ihan mahdoton räkätauti niinku kai suurinta osaa ihmisistä, tää kun on tätä pahinta flunssa aikaa. Mulla se johtuu ainaski siitä, että nuo säät vaihtelee niin paljon päivittäin ja päivän mittaanki, että ei oikein osaa pukeutua tarpeeksi lämpösesti. En tiiä oonko ainut joka olis valmis siirtymään jo paksuimman toppatakin käyttöön? Mua vaan pelottaa ottaa se käyttöön, koska totun sillon siihen lämpöön, joten tuun jäätymään sillä takilla sitten joulukuun tappopakkasissa.

Tällä meidän asunnossa sisälläkin on näin syksyn tullen aina ihan kuin jäänavalla, kun tää on tämmönen vanha kivitalo… Saa olla aina villapaitaan ja viltteihin kietoutuneena, mutta silti palelee… Oon nyt viime viikkoina siis tullut yhä varmemmaksi siitä, että halutaan muuttaa uuteen vasta rakennettuun taloon. Itse asiassa me löydettiin nyt muutama mieluisan oloinen asunto eräältä alueelta, joista käytiin eilettäin katsomassa yhtä. Se ei kuitenkaan valitettavasti ollut ihan meille sopiva, joten täydellisen kämpän metsästys jatkukoon. T’äydellistä kolmiota Helsingistä on vain melko vaikea löytää… Mulla on tosin sellanen fiilis, että aletaan olla jo aika lähellä! 🙂

Nyt mä pistän eilisen Vain Elämää -jakson pyörimään ja alan fiilistellä Antti Tuiskua. Ollaan menossa nimittäin tänään Valtterin ja Sinin kanssa Linnanmäen Valokarnevaaleihin ja aivan sattumalta huomattiin Tuiskun esiintyvän siellä juuri tänään, mahtavaa! Vaikka joskus ala-asteella olenkin häntä salaa kovasti fanittanut (on ollu levyt ja lisämateriaali DVD) niin en oo päässy ikinä näkeen Anttia livenä.

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *