Skrollaa alas
en
fi

THE FINAL GOODBYE

2 marraskuun, 2015

Hey guys! Hope you all are having an amazing start of the week — and start of the new month, November! I can’t believe we’re already living the second last month of 2015. I feel like it was just yesterday when we were watching fireworks and making New Year’s resolutions with friends. Crazy!

Talking about New Year’s resolutions… Am I the only one who can’t ever fulfill them? Year after year 😀 On the other hand there is still plenty of time to do something about it and better late than never, right? I need to get my s*it together and really start working on my resolutions because I am NOT gonna fail this time 😀 I challenge all of you guys who are on the same boat with me to that as well 🙂 We still have two months! Let’s do this 🙂

Okay… We hardly got over Halloween and I’m already talking about New Year. So typical me to look forward to something that’s super ahead of us. This was supposed to be an outfit post but here we are again, chattering about this and that 😀 Oh well!

P.S. After taking these pictures I got to say my final goodbye to there boots. When I came back home from the shoot the ”heel” of the other shoe just dropped to the floor. I don’t understand how that’s even possible! Thank God it didn’t happen when I was in the town 😀 Anyway, I think it could’ve been possible for a shoemaker to fix it but the boots were looking kind of rough. I’ve used them so much that it was time for them to go the shoe Heaven 🙂

***

Hellou! Mahtavaa maanantaita ja ennen kaikkea marraskuuta! Ihan uskomatonta, että nyt eletään vuoden toisiksi viimistä kuukautta, kun tuntuu että ihan hetki sitten oltiin kavereiden kanssa kattomassa raketteja ja tekemässä lupauksia uudelle vuodelle…

Tässähän alkaa tulla jo kiire lunaustaa lupauksensa, sillä en tiiä oonko mä ainut joka vuosi toisensa jälkeen onnistuu laiminlyömään lupaustaan. Toisaalta onhan tässä vielä aikaa tehdä asialle jotain ja eikös se niin ole että parempi myöhään kuin ei milloinkaan (miten musta tuntuu, että käytän tuota sananlaskua liian usein helpottamaan oloani, kun oon ollu saamaton). Nyt mä kyllä oikeesti (aikuisten oikeesti) aion alkaa tekemään töitä uudenvuodenlupaukseni eteen ja mä en tiiä kuinka moni teistä siellä ruutunne ääressä on samassa jamassa, mutta mä haastan myös teidät! Voidaan sitten vuoden vaihteen ollessa lähempänä tsekata miten kävi ja tällöin paljastan myös, mikä oli mun lupaus. 😉

No, mutta mites mä nyt aloin puhuun jo uudestavuodesta, vaikka tässähän ollaan vasta Halloweenista selvitty tai voi olla että jotkut selvittelee vieläki, haha! Taas niin mun tapasta, tuntuu että nykyään postatessa mun ajatukset harhailee missä sattuu ja en enää itekkään pysy perässä. Mutta joo, tän piti olla asupostaus, mutta mitäpä sitä turhaan siitä jauhamaa, siinä kuvissahan se näkyy! 😀

PS. Sain näiden kuvien jälkeen hyvästellä nuo ”ratsastusbootsit”, mun lemppari kengät… Kun tulin kotiin (onneksi kerkesin kotiin asti) niin koko kanta irtos, en tajua kuinka se on tollasissa kengissä edes mahdollista?!?! Oishan sen voinut varmasti suutarilla korjata, mutta nuo kengät alko näyttämään tosin muutoinki jo siltä, että en muita kenkiä oo vuosiin käyttänytkään… Mutta älkää huoliko, ette pääse noista ainaisista ihan liikaakin asukuvissa näkyvistä kengistä eroon. Oon nimittäin päättänyt löytää jostain uudet samanlaiset! 🙂

OUTFIT OF THE DAY


|PULLOVER| Wood Wood
|SCARF| Acne Studios
 |TROUSERS| Zara
|BAG| Tiger Of Sweden
|SHOES| Loake
|WATCH| Triwa
Pictures by Miska Lehto

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *