Skrollaa alas
en
fi

FEELING OF INADEQUACY

4 marraskuun, 2015

Valtteri and I spent our Halloween at the Indiedays Blog Awards last Saturday. I need to admit that I was actually pretty anxious to go… I don’t even know why. I’ve had this feeling for all kinds of blog events for a while now.

Maybe because I’ve felt some kind of a feeling of inadequacy lately. Even though I try to give my everything I feel like I can’t achieve and get things done as fast and as high-quality as I would want to. This is very related to my job, blogging, and a thought about going to a party where bloggers are celebrated for their work feels distressing. I know I should just try to do my best but I can’t always think like that. I want to give my all to everything I do and even though I often ask myself more than I can give and it gets tough, there are positive sides in this as well.

Valtteri cheered me up and got my ass off the computer to join the celebration. We went there mostly just to have fun with friends and that — sure as hell — is what we did 🙂 Too many bad jokes, and even worse snaps and pictures… That’s why I can offer you only three pics from the party 😀

***

Vietettiin Valtterin kanssa Halloweenia Indiedaysin Blog Awardseissa viime lauantaina. Täytyy myöntää, että mietin pitkään lähdenkö kyseiseen gaalaan, sillä mua on viime aikoin ahistanu kaikki blogipippalot… Oikeestaan en edes tiedä miksi.

Ehkä siksi, että oon viime aikoina kokenu jonkinlaista riittämättömyyden tunnetta. Vaikka kuinka yritän antaa kaikkeni niin silti tuntuu, että en saa asioita hoidettua yhtä nopeesti ja laadukkaasti kuin haluaisin. Hyvin pitkälti tää fiilis liittyy blogijuttuihin, joten varmaankin siksi ajatus menemisestä juhliin, jossa palkitaan bloggaajia työstään on tuntunu ahistavalta. Tiedän, että pitäisi vain yrittää tehdä parhaansa ja sen pitäisi riittää, mutta en vaan osaa ajatella niin. Haluan antaa kaikkeni juttuihin joita teen ja vaikka vaadin iteltäni usein liikaa ja se käy välillä aika raskaaksi niin toisaalta onhan siitä paljon hyvääkin!

Valtteri sai kuitenkin pitää lauantai- iltana mulle pienen suostuttelupuheen ja lopulta päätin lähteä mukaan. Lähdettiin nimittän Blog Awarseihin pääasiassa pitämään hauskaa kaveriporukkamme kanssa ja niin me todellakin tehtiin! Iltaan kuului paljon tyhmiä juttua, vielä typerämpiä snäppejä ja täysin julkaisukelvottomia kuvia. Siitä syystä tässä vain muutama kuva gaalasta, joista jälkimmäisessä huomatkaa mun käsi…. HUPS! 😀

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *