Skrollaa alas
en
fi

LIGHTWEIGHT

5 marraskuun, 2015

Hey!

A bit simpler and lighter outfit this time. I don’t know if this light look is my subconscious way to reflect my feelings at the moment. Physically I don’t feel light — vice versa. The autumnal grave for chocolate has brought me a few more pounds 😀 Psychically in turn, I feel somehow lighter and more free even though my last article might have told another story. My feelings jump up and down nowadays and I think the depressing darkness of the incoming winter plays a huge role in this case. Probably the reason to these positive feelings is the fact that Valtteri and I are finally moving out from our super small apartment.

My followers on Snapchat (@jannenaakka) probably already know about this because I couldn’t handle my excitement after we wrote the rental contract 🙂 We’re gonna move in the beginning of December and I honestly can’t wait. This month is gonna feel like thousand years 😀 The bookmarks of my computer are filled with interior inspiration and furniture… And I gotta admit I have actually already kind of decorated the whole apartment in my mind and Valtteri doesn’t even know, whoops 😀 Thank God I have plenty of time to soften him.

I think you all have noticed that I hardly ever wear anything but black, grey and white — with silver details. I have never really been a huge fan of denim because it feels like too much color for me 😀 It matches with my hair color though, so I’ve gotten myself some denim essentials as well 🙂

What do you think about this denim on denim look?
***

Heippa! Tällä kertaa tämmönen vähän kevyempi asu, en tiiä onko tää jotenki alitajunnainen tapa ilmaista mun tän hetkistä fiilistä. Fyysisesti mulla ei ole kevyt olo, päin vastoin, muutama lisäkilo tullut tässä viime aikoina… Syksysin sitä vaan jotenki alkaa suklaa maistumaan vähän liikaaki…:D Henkisellä tasolla mulla kuitenkin on semmonen vapaampi ja kevyempi olla, vaikka edellisestä postauksesta vois saada vähän toisen kuvan. Mulla pomppii fiilikset nykyään laidasta laitaan, kenties jotain vaikutusta tällä masentavalla pimeydellä… Ehkä syy näihin iloisiin fiiliksiin on tulevassa muutossa!

Snapchatissa (@jannenaakka) mua seuraavat jo tän tietääkin, mutta ollaan vihdoin löydetty se oikea! Käytiin viime viikolla kirjottamassa sopparit ja muutto uuteen kotiin ois tiedossa 1.12., hullua! Tosin onhan siihen vielä kuukausi, mutta oon vaan niin täpinöisssäni. Itse asiassa mulla on tietokoneen kirjanmerkit täynnä huonekaluja, mitä pitäis laittaa tilaukseen… Hups! Oikeestaan oon jo sisustanu meidän asunnon, ennen ku ollaan keretty muuttaakkaan. Valtteri ei kylläkään vielä tiedä tästä, mutta mulla on onneksi hyvin aikaa puhua se ympäri mun ideoihin ja siinähän mä oon kehittyny aika hyväksi. Tai mikä todennäkösempää Valtteri ei jaksa pistää enää mulle vastaan samalla tavalla, kun saa muuten todistaa mun känkkäränkkää ja se ei oo kaunista katsottavaa, ei sitten ollenkaan. 😀

Ootte varmasti huomannut, että pukeudut yleensä mustaan, harmaaseen ja valkoseen, sekä joskus saattaa olla jotain hopeisia yksityiskohtia. Tän takia en oo aiemmin välittäny denimistä, koska se on tuntunu liian värikkäältä, haha. 😀 Blondeihin hiuksiin se sopii kuitenkin älyttömän hyvin, joten mun kaappeihin on ilmestyny sen myötä vähän liiatki monet uudet farkut, sekä farkku takkia ja paitaa… Nykyään mä toisinaan jopa pukeudunkin pelkkään denimiin, kuten näissä kuvissa.

Miltäs teistä näyttää tämmönen tupla denim lookki?
OUTFIT OF THE DAY


|SHIRT| H&M
|T-SHIRT| Topman
 |JEANS| H&M
|SHOES| Nike
Pictures by Miska Lehto

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *