Skrollaa alas
en
fi

CAREER AS A RAPPER?

8 marraskuun, 2015

Hey! I just wanted to come to say a quick hi and give you a little foretaste of these super duper awesome pictures I took with my photographer and friend Miska Lehto. He’s such a talented person! I’m so happy that I’ve met someone who can make me look like a human being, lol 😀 Anyway, next week I’ll offer you some street-er naaG. Fits kind of perfectly because naaG sounds like a rapper name, doesn’t it? Haha!

I also wanted to thank you guys 🙂 Thank you for being so awesome and kind! I’ve gotten a lot of heartwarming comments here on the blog and cute messages all over my social media. It’s the best thing in the world to have you guys there 🙂 Hope you all have an amazing start of the new week!

***

Heippa! Halusin tulla julkasemaan jo tän yhen kuvan eräistä ensi viikon asukuvista, koska en malttanu enää odottaa. Otettiin tosi siistejä vähän erilaisia kuvia mun kuvaajan Miska Lehdon eli vaatimattomasti sanottuna maailman parhaan ja taitavimman tyypin kanssa! Oon niin onnellinen, että oon löytäny tyypin joka saa taiottua mustakin ihmisen näkösen ilmestyksen. Mutta ensi viikolla siis luvassa vähän streetimpää naaG:ia. Sopii hyvin mulle, kun ”naaG” kuulostaaki vähän räppinimeltä, vähän niinku Cheek! 😀

Halusin myös tulla sanomaan, että kiitos kun ootte noin mahtavia! Oon saanu tosi ihania kommentteja tällä viikolla tänne blogiin ja muuallakin somessa, sekä suloisia twiittejä ja sähköposteja. Ootte ihan parhautta, kiitos kun olet siellä! Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *