Skrollaa alas
en
fi

PUT YOUR GRAFFITI ON ME

9 marraskuun, 2015

Hello! I hope that the start of the week has been great for all of you. I feel a bit like a stuffed animal because of all the Father’s Day delicacies from yesterday…

My week looks like a busy and eventful one — like always. We’re gonna launch a collaboration collection with a brand of which I’m super excited about 🙂 I’m pretty nervous how people are gonna take it. Can’t wait!

I usually prefer wearing turtlenecks and wool coats but sometimes it’s nice to throw a denim jacket and ripped jeans on — just like in these pics 🙂 I think one is allowed — and one should — play with one’s style! It doesn’t always have to go by the routine. I dress a lot by the feeling. When I need something that is more laid-back — even sporty — but still stylish and trendy I order it from Junkyard. It been a go-to online store of mine for a couple of years now and I was more than happy to get some awesome pieces for fall and winter from them.

Tell me, do you like this not-so-usual Janne?
***

Heippa tyypit ja typsykät! Toivottavasti teillä on lähteny viikko mukavasti käyntiin, mulla vähän ähkyissä fiiliksissä eilisien isänpäivä herkkujen jälkeen. Enkä varmana mahda olla ainut vai?

Mun viikosta on tapansa mukaisesti tulossa melko kiireinen ja tapahtumarikas… Ihan pian nimittäin julkaistaan mun yhteistyömallisto erään brändin kanssa ja vähän jännittää minkälaisen vastaanoton se saa… Jotain ihan sairaan siistiä siis luvassa, joten olkaahan kuulolla, iiks! 😉

Usein tykkään pukeutua poolopaitoihin ja villakangastakkeihin, mutta toisinaan taas on kiva heittää rento farkkurotsi niskaan ja vetää revityt housut jalkaan. Kuten näissä kuvissa. Mun mielestä pukeutumisen kanssa saa ja pitääkin leikitellä, eikä tarvi aina mennä saman kaavan mukaisesti. Ite pukeudun hyvin paljon oman fiiliksen mukaan ja varioin eri tyylisuuntia sen mukaan. Kun kaipaan rennomman puoleista, ehkä toisinaan jopa sporttisempaa, mutta silti muodikasta ja trendikästä lookkia tilaan mun vaatteet Junkyardilta. Se on ollu useamman vuoden yksi mun lemppari verkkokaupoista, joten oli kiva saada heiltä yhteistyömme myötä uusia kledjuja syksyyn ja talveen.

Kertokaahan mitä tykkäätte vähän erilaisesta Jannesta?
OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| SWEET SKTBS
|T-SHIRT| Topman
 |JEANS| 2nd One
|SHOES| Dr. Martens
|SKATEBOARD| SWEET SKTBS
Pictures by Miska Lehto

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *