Skrollaa alas
en
fi

THE HYPNOTIC JACKET

13 marraskuun, 2015

Hello everybody! Are you as shocked I am about this exceptionally colorful outfit? I’m wearing two actual colors at the same time so what you have witnessed now is something spectacular 😀 I totally fell in love with that jacket from Junkyard. The color and shine were just hypnotic for me. It also makes my hands look a bit buff so I can keep skipping gym, haha!

I’ve talked about my love from fall before. One of the things that make it so special for me are take away-coffees. Well, you can get them all year but somehow I feel like fall is the perfect time for grabbing one when orange leaves are falling from the trees and crispy wind is tickling finger tips. It also cheers me up because it gets dark already around 3-4 P.M. here in Helsinki… Last year’s obsession was ginger bread latte. I recommend it 🙂

***

Heippa kaikki! Järkytyittekö tekin tästä poikkeuksellisen värikkäästä asusta, onkohan ylläni nähty koskaan kahta eri väriä samaan aikaan… Mä vaan ihastuin tuohon Junkyardilta saatuun takkiin ihan totaalisesti! Jo värinsä ja kiiltävän materiaalinsa puolesta se on upee, mutta kattokaa kuinka paljon lihaksikkaamman näkösen se musta ja mun naru-käsistä tekee, täydellistä! Eihän tässä enää mihinkään salille tarvi lähteä, haha.

Olen aiemmin kertonut, kuinka syksy on ehdottomasi mun lemppari vuoden aika. Yksi asia mikä tekee siitä muita vuoden aikoja paremman on take away -kahvit. Okei no joo kyllähän sä saat niitä muulloinkin, mutta se fiilis kun lehdet tippuu puista ja pieni kirpsakka tuuli pistelee sormia, mutta sulla on se kuuma kahvikuppi lämmittämässä käsiä. Syksysin kun masentava pimeys ja kiireet saa väsyneeksi niin huomaan myös paljon vahvemmin kahvin piristävän vaikutuksen. Viime vuonna koukutuin ihan täysin Robert’s Coffeen piparkakkulatteen ja montakohan litraa oon sitä vetäny jo tänäkin vuonna, suosittelen testaamaan jos on makean ystävä ja kukapa ei olis! 🙂

OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| Junkyard xx-xy
|T-SHIRT| Topman
 |JEANS| Jack&Jones
|SHOES| Nike
Pictures by Miska Lehto

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *