Skrollaa alas
en
fi

THE BEST ROMANTIC MOVIES

14 marraskuun, 2015

I told you last week that I’ve been chosen to be a Viaplay Amassador and I shared my favorite TV-series with you guys. This week it’s time for some romantic movies! I’m such a hopeless romantic and watching these movies usually ends up with a lot of tears 😀

I picked four films that could be referred as classics. Many of you may already be familiar with these so tell me about your opinion on the ones you have seen 🙂 And I’d like to hear great suggestions of movies from this genre so don’t hesitate to comment down below.

P.S. I Love You – Holly and Gerry are young, just married and happy. When Gerry dies from a sudden disease, Holly dies from inside. However, on her 30th birthday she gets a letter from Gerry that has be written before his death. The letter is the first one of ten that take Holly closer to his lover for a moment and lead her slowly to new adventures. The plot isn’t clishéd like usually in romantic movies. It’s realistic and absolutely one of my favorite movies ever.

Love in Manhattan – A surprising turn makes a work-a-holic called Griffin think about all the aspects of life again. He decides to start focusing on the happy things. Then again a woman named Phoenix has decided that she would avoid men and all things funny. When they accidentally meet, there’s definitely a spark between them. Little by little it starts to reveal that they share a secret. This is a great but quite sad movie.

Vicky Cristina Barcelona – Young, american women Vicky and Cristina travel to Barcelona to enjoy their summer vacation. Vicky is engaged to a man of his dreams, and overall a stable person. However, Cristina is adventurous, lively and free. During their time in Barcelona a charismatic artist, Juan Antonio, tries to lure them. Things get a bit twisted because the ex-wife of Mr. Antonio is still in the picture. This movie is a bit more artistic.

There’s Something about Mary – This movie stars Cameron Diaz, Matt Dillon and Ben Stiller, and it is a combination of romantic comedy and gross-out film. A man gets a chance to meet up with his dream girl from highschool, even though his date with her back then was a complete disaster. This is definitely the lightest one of this movie list. If you have a hard time to get your boyfriend watch romantic movies with you, start with this one. It’s more of a comedy I’d say 🙂

Kerroin viime viikolla, että meikäläinen on valittu Viaplay Ambassadoriksi eli Viaplay lähettilääksi. Sen myötä jaoin teille aiemmin meikäläisen lemppari sarjat Viaplaystä, joten tällä kertaa on sitten elokuvien, romanttisten elokuvien vuoro. Mä oon ite ihan toivoton romantikko, joten musta on ihana kattoa romanttisia elokuvia, vaikka joskus (lue: aina) saatan ottaa niiden tapahtumat vähän liian raskaasti ja vollottoaa silmät ulos päästä kuin pieni tyttö. 😀

Nää mun valinnat vois luokitella jopa klassikoiksi, mitkä jokaisen tulisi nähdä. Monelle osa näistä onkin varmasti jo tuttuja, joten kertokaahan teidän kokemuksia kyseisistä leffoista. Myös uudet leffavinkit otetaan vastaa, joten heittäkähän kommenttia kommenttilootaa!

P.S. I Love You – Holly ja Gerry ovat nuoria, vastanaineita ja onnellisia. Kun Gerry menehtyy äkilliseen sairauteen, myös Holly kuolee sisältä. Mutta 30-vuotispäivänään hän saa kirjeen Gerryltä, joka on kirjoitettu ennen hänen kuolemaansa. Kirje on ensimmäinen kymmenestä, jotka vievät Hollyn hetkeksi lähelle rakastettuaan ja ohjaavat hänet uusiin seikkailuihin ja hitaasti jatkamaan elämää. Tässä ei oo lainkaan kliseinen juoni, kuten romanttisissa leffoissa usein on. Leffa on myös tosi kivasti toteutettu ja onkin ehdottomasti heittämällä mun lemppari kaikista romanttisista elokuvista.

Love in Manhattan – Yllättävä käänne pakottaa työnarkomaani Griffinin miettimään kaiken uusiksi. Hän päättää jatkossa keskittyä elämän iloihin. Phoenix on taas päättänyt välttää miehiä ja kaikkea hauskaa hinnalla millä hyvänsä. Kun he kohtaavat sattumalta, on ilmassa selvästi kipinää. Vähitellen paljastuu, että heillä on myös yhteinen salaisuus… Tämä leffa on tosi ihana, mutta samalla myös aika surullinen…

Vicky Cristina Barcelona – Nuoret amerikkalaisnaiset Vicky ja Cristina  tulevat Barcelonaan kesälomalle. Vicky on jo vakaasti kihloissa ja muutenkin järkevä, Cristina puolestaan seikkailunhaluinen ja railakas. Barcelonassa heitä piirittää karismaattinen taiteilija Juan Antonio, mutta kuvioissa on edelleen myös tämän äkkipikainen ex-vaimo Maria Elena. Jos ei rakasta amerikkalaista hömppää yhtä paljon kuin mä niin tämä on ehkä vähän taiteellisempi elokuva.

Sekaisin Marista – Ben Stillerin ja Cameron Diazin tähdittämä komedia miehestä, joka tapaa uudelleen unelmiensa tytön. Hän ei ole nähnyt tyttöä vuosiin, koska edellinen kohtaaminen päättyi varsin nolosti… Tämä on ehdottomasti listan kevein leffa ja meneekin ehkä enemmän jopa komedian puolelle. Jos teilläkin on vaikeuksia saada poikaystävänne katsomaan romanttisia elokuvia niin tämän voi hyvin katsoa myös ystävän kanssa.

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *