Skrollaa alas
en
fi

I STOPPED SMILING

15 marraskuun, 2015

Smile is the best make-up, is one of my favorite sayings. When I first started my blog back in 2010, I didn’t think that way because I didn’t believe in it. At least I didn’t feel like it would be true with me. The reason wasn’t my teeth though…

I used to have a quite small nose till I turned 12 or 13. And as crazy as it may sound, it started to grow when my puberty started. When I started blogging, I got comments that criticized the hugeness of my nose. Usually they were under the pictures where I flashed a smile. We all know how hard it may be as an insecure, 15-year-old kid . So I stopped smiling.

I became friends with my brother from another mother, Antti, about four years ago. He helped me with my blog by taking pictures of me and he always pushed me to smile. I still remember how we fought to get at least one good shot where I showed my teeth. I kind of didn’t know how to smile genuinely anymore.

I started getting positive feedback because of the happy, smiling pictures and it gave me a lot of courage. Even though I hardly ever smile in outfit pictures (I don’t feel like smiling fits the mood of the pictures), I’m a much more smiling person than five, four years ago which the people who watch my videos may have noticed 😀 Actually the photo in this post was an accident. We were taking outfit pictures and I told a bad joke and was the only one to laugh at it 😀 How ordinary!

I feel like my smile is a huge part of me nowadays. And it’s a big part of every person on this planet. Different smiles make us unique. 

It’s important to remember to smile and take care of your beautiful smile. I have an inborn flaw in my teeth which makes them turn yellow easily. I have whitened my teeth a couple of time before but this time I went to MediSmile that is located in Vantaa, Finland. And next time I will definitely use their services again because I was super impressed by the result and the professionalism of the dental hygienist and other customer servants.

There are also some pretty good discounts at the moment so be sure to check their website!

***

Sanonta hymystä pitää paikkaansa, koska hymy on ehdottomasti paras asuste. Joskus blogin alku aikoina 2010 en tosin ollut lainkaan samaa mieltä, että sanonta olisi totta, ainakaan mun kohdalla. Syy siihen ei kuitenkaan ollut hampaissani…

Mulla oli ollut aina yläasteeseen saakka suht pieni nenä ja niin oudolta kun se kuulostaa niin murrosiän myötä nenäni kasvoi. Alotettuani blogin sain usein kommentteja, kuinka nenäni on iso, yleensä vain kuviin jossa hymyilin. 15 -vuotias Janne, joka oli muutoinkin todella epävarma itsestään ja etenkin nenänstään, otti kommentit tosiaankin itseensä. En halunnut enää hymyillä nenäni takia.

Tutustuessani neljä vuotta sitten Anttiin (jotku pidempiaikaiset lukiat ehkä muistaa ”änkeröisen”), parhaaseen ystävääni Oulussa, ehkä sanoisin jopa sielunveljeen, hän alkoi toisinaan ottamaan minulle kuvia blogiini. Hän halusi ottaa minusta aina kuvia joissa hymyilen ja muistan vieläkin elävästi ne tilanteet kun taisteltiin niiden hyvien hymykuvien eteen, sillä en osannut enää hymyillä aidosti.

Aloin saada Antin ottamien hymykuvien myötä täällä blogissa paljon positiivisia kommentteja ja uskalsin alkaa hymyillä rohkeammin. Vaikka asukuvissa nykyään hymyilen harvoin, koska se ei sovi kuvien tunnelmaan niin yleisesti ottaen olen nykyään aika hymyilevä tyyppi. Ja no, ehkä vidoitani katsovat ovat sen saattaneet huomata… Itse asiassa tämä postauksen kuva on vahinko kuva, mikä on otettu asukuvieni ottamis hetkellä, kun kerroin kuvaajalleni huonon vitsin ja tapani mukaan olin ainut joka nauroi sille. 😀

Koen hymyni nykyään jopa tärkeäksi osaksi itseäni ja mun mielestä se onkin tosi iso osa ihmistä. Mun mielestä on hienoa, että ihmisillä on erilaiset hymyt ja se tekee meistä persoonallisen näkösiä.

On tärkeää muistaa hymyillä, mutta yhtä tärkeää on muistaa pitää siitä myös huolta. Mulla on synnynnäinen vika hampaissa, minkä vuoksi ne kellastuu helposti. Olen käynyt parin vuoden välein hampaidenvalkasussa ja nyt viimeksi kävin Vantaan MediSmile:ssa, mihin aion mennä ehdottomasi myös ensikerralla. Mun hampaat vaaleni nimittäin toisiksi valeimpaan asteeseen mitä on mahdollista! MediSmile on Valviran hyväksymä suuhygienistipalveluita tarjoava yritys, joka käyttää turvallista ja tehokasta Beyond™-valkaisumenetelmää eli suomeksi sanottuna valkaisugeeliä, jonka tehoa vahvistetaan led-valolla. Ennen valkaisua he tekee aina hampaiden ja suun terveyden tarkastuksen, jotta voidaan varmistaa soveltuvuus valkaisuun. Lisää voi lukea täältä.

Tällä hetkellä heillä on tuplatehovalkaisu 199e (norm. 364e), mutta koska teen yhteistöyä MediSmilen kanssa niin sain hommattua lisäksi teille aika upean lukija-alennuksenkin eli tehovalkaisu hintaan 149e (norm. 195e) aina tämän vuoden loppuun asti. Ja vuoden loppuun asti siksi, että heiltä voi tilata myös lahjakortteja, mitkä on loistavia joululahjoja!

Ja tähän loppuun vielä… Muistakaa hymyillä!
Pictures by Miska Lehto

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *