Skrollaa alas
en
fi

MORNING AFTER DARK

16 marraskuun, 2015

Hey everybody! It was somehow extra hard for me to wake up this morning and get this week started. I feel like the things that happened on weekend play a huge role in this. I can’t remember last time I felt this sad, angry and hopeless. I feel so tiny in a big, bad world. All I can do it pray. Media has talked so much about this that I won’t comment it anymore here on my blog. As hard as it may sound, we just gotta try to turn the next page and keep on going. Let’s concentrate on the positive things in our lives.

As usual, I have a very busy week ahead. It’s completely fine though, because there are some exciting things as well. For example, I’ll go to a preview of the last part of Huger Games, yay! I’ve been looking forward to it from the moment I left the movie theater last year after watching Mockingjay I. Anyway, these pictures made me hungry so I’ll leave the computer for a moment now and and cook something yummy. I posted the recipe of that triple chocolate cheesecake a while ago so don’t hesitate to check it from here.

***

Heippa tyypit! Jotenkin on tuntunut entistäkin raskaammalta koittaa herätä tähän uuteen viikkoon ja syynä varmasti viime viikonlopun tapahtumat maailmalla. En muista milloin mikään olis saanu mua näin surulliseksi, pelokkaaksi ja vihaiseksi, sekä tuntemaan itseni avuttomaksi kun en voi vaikuttaa asioihin… Voin vain rukoilla ja niin oon myös tehny. Asiaa on kuitenkin sen verran pyöritetty ja pyöritetään edelleenkin mediassa, että en aio sitä tän enempää itse kommentoida. Niin vaikealta kun se varmasti monista teistä ja mustakin tuntuu niin täytyy vain yrittää kääntää uusi sivu ja keskittyä positiivisiin juttuihin…

Mun tän viikon kalenterin sivut näyttää täyteen rustatulta, kuten tavallisesti… Toisaalta ei se nyt niin huono juttu ole, koska myös kaikenmoista kivaa tulossa. Tiistainta on muunmuassa Nälkäpeli – Matkijanärhen, osa 2 ennakkonäytös. Oon odottanu kyseistä leffaa niin paljon, mutta vielä tätyy koittaa malttaa huomiseen! Musta tuntuu et mä lähen nyt syömään ja jätän kuulumiset tänään tähän, koska mun maha alko murista näitä kuvia kattoessa… Postasin muuten viime viikolla reseptin tuosta kuvissa näkyvästä juustokakusta ja ohje löytyy täältä, jos vaikka jollain alko tehdä mieli.

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *