Skrollaa alas
en
fi

THE NEWEST ADDICTION

22 marraskuun, 2015


Hey! How are you all? I’ve been super busy with a huge project for next month… Some of you who have been following my blog for a longer time may guess what’s going on. Even though this project takes plenty of time and has been very stressful, I’m very excited about it and I’m looking forward for you all to see it! December is gonna be a good month 🙂

How many of you are familiar with Periscope? It’s been quite popular outside of Finland for ages but it just landed here by storm and I feel like everybody’s using it now. It’s a lot of fun!

New apps and social media channels pop up every other day and when I heard about Periscope, I considered for a while before getting into the groove. To me even Snapchat feels too personal sometimes 😀 Valtteri had his first live stream of Periscope the other day and I also took a part of it and kind of stole the show. It really felt like an early 00s chat show! After Valtteri’s live stream I also made an account there. I had my first stream yesterday and today I’ll post some more of them 🙂 You can find me there by the name @jannenaakka.

***

Hellou! Mitenkäs teillä menee? Mulla menee kiireisesti, sillä työstän ensi kuulle erästä isoa projektia… Jotkut mun blogia pidempään seuranneet ehkä saattavat arvata mistä on kyse. Vaikka tuo projekti on vieny nyt tosi paljon aikaa ja on aiheuttanut myös harmaita hiuksia (hiuksenihan ovat siis luonnostaan näin harmaat) niin siitä huolimatta oon ennen kaikkea fiiliksissä koko hommasta. Ensi kuusta tulee mahtava! 😉

Kuinka monelle teistä Periscope on tuttu sovellus? Vaikka se on kai ollut jo pidempään suosittu ulkomailla niin meikäläinen tutustui kyseiseen appiin vasta muutama päivä takaperin. Enkä varmastikkaan ole ainut, koska se on kai tullu Suomessa vasta nyt tosi suosituksi, kuten kaikki jutut rantautuu tänne pohjoseen pikkasen jälkijunassa…

Uusia sovelluksia on viime aikoina tullu niin tiuhaan tahtiin, että mietin lähdenkö Periscope-villitykseen ollenkaan mukaan. Jo Snäppi oli siinä rajoilla, että haluanko koko ajan kuvata sinne elämääni. Valtteri piti toissapäivänä ensimmäisen live-lähetyksen Periscopessa ja mäkin päädyin vierailemaan siinä ellen jopa ositttain varastamaan Valttterin shown. Se oli ihan kuin olisi pitänyt omaa Chat-ohjelmaa, jos muistatte ne mitkä joskus 2000-luvun alussa täytti telkkarin. Päädyin siis tekemään sinne oman käyttäjän, jotta voin pitää ihan omia live-lähetyksiä. Itse asiassa mun ensimmäinen lähetys oli eilen ja tänään sitten taas uutta luvassa, joten menkäähänä seuraamaan mua. Löydätte mut ”yllättäen” nimellä @jannenaakka, kuten kaikkialta.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *