Skrollaa alas
en
fi

A CAMEL IN MY CLOSET

23 marraskuun, 2015

Hey! Watching these photos makes me miss the colorful streets that autumn offered us. Nothing is more depressing than dark, gloomy trees that rise threateningly to the sky. It’s almost pitch black around the clock and I’m a person that needs some light in his life. Luckily they just opened the Christmas street in Helsinki yesterday and all the beautiful decorations make me feel a lot better. Darkness is a common problem here in Finland during the winter time so small things like this matter to us more than anything 😀

I’m wearing camel for the first time ever in these outfit shots, by the way. I thought I’d be shy of it but I actually felt very comfortable and I think it works in this kind of outfit. I matched that pullover with those jeans and they’re a bomb combination. I feel like I should use the jeans with my brand new camel coat as well… Hmm…

***

Hellou! Vitsi kun katselen näitä kuvia niin mulla tulee ikävä tuota aikaa, kun puiden lehdet oli keltasia ja pudonneet lehdet väräjäsi maan. Nyt tuolla ulkona tönöttää puut, joissa tyhjät oksat, asvaltti on sateen jäljiltä synkän musta ja aurinkoa ei näy tai saati sinistä taivasta ollenkaan. Kaikkialla on niin harmaata, mustaa ja synkkää kellon ympäri, että se tuntuu vetävän kaikki voimat musta… Onneksi eilen avattiin täällä Helsingissä joulukatu ja sen koristeet tuo valoa tähän pimeimpään vuodenaikaan.

Yllä mulla on tällä kertaa kamelin värinen neule ja taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kyseistä väriä nähdään meikäläisen yllä. Vaikka pelkäsin, että olo ei tuntuisi kotoisalta neuleessa niin tällaisessa tummassa asussa se toimii hyvin. Neule näyttää kivalta yhdisteltynä noihin sinisiin revittyihin farkuihin, joten ehkä voisin yhdistää vielä toistaiseksi käyttämättömäksi jääneen kamelitakkinikin niihin, hmm.

Mitä siellä ruudun takana tykätään tämän hetken trendiväristä, kamelista?
OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| Weekday
|PULLOVER| H&M
 |JEANS| H&M
|BAG| Tiger Of Sweden
|WATCH| Daniel Wellington
|SHOES| Dr. Martens
Pictures by Miska Lehto

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *