Skrollaa alas
en
fi

SK8ER BOY

4 joulukuun, 2015

Hello everybody! It’s been a while since we took these photos and one would NEVER survive with these clothes out there. It’s so cold, honestly. I almost fall with every other step because the roads are so icy.

I’m wearing this long flannel shirt I ordered from Junkyard. I kinda am a midget because I’m very short so even normal flannels are pretty over-sized for me but now that it actually is very long on purpose I think it works very well for me. It doesn’t look like I borrowed it from my older brother — or Valtteri, who’s 195 cm tall. Together with a nice tank top and a bomber jacket it makes a great combination. The bomber is actually from Junkyard as well, but I’ve bought it over a year ago.

Do you enjoy these more laid-back kinda looks or do you prefer more sophisticated looks?
***

Heippa! Joo näiden kuvien ottohetkestä on tosiaan jo pieni tovi, sillä tommosissa vermeissä ei tuolla paukkupakkasissa enää selviä. Hyvä kun pysyy omien jalkojen päällä tuolla jäisillä kaduilla, mutta saati sitten laudan päällä…

Yllä mulla on Junkyardilta saatu malliltaan pitkä flanelli. Oon niin tatti, että mulle tosin normaalimitotetutkin flanellit on ylimittasia, mutta tää on kiva kun on ihan reippaasti pitkä. Ei näytä siltä, että olisin käynyt isoveljen kaapilla tai Valtterin (joka on 195cm), haha. Paidan alla menee kivasti hihaton ja päällä bomber, mikä on itse asiassa myös Junkyardilta, mutta tosin jo reilun vuoden vanha.

Oon nyt alkanu jakamaan tänne näitä rennompia arkipäivän lookkeja, kertokaas pitäiskö laittaa näitä useammin ja mitä tykkäätte asusta?
OUTFIT OF THE DAY


|BOMBER| Junkyard
|SHIRT| Junkyard
 |VEST| Adidas
|JEANS| Diesel
|SHOES| Adidas

|SKATEBOARD| SWEET SKTBS

Pictures by Miska Lehto

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *