Skrollaa alas
en
fi

EYES IN THE FUTURE

20 joulukuun, 2015

Hey guys! This year is coming to an end and I’ve already had next year in my mind for a great while. I would like to produce you guys even more and even better material. Suomen Blogimedia — a network for bloggers I’m working with — offered me an opportunity to make a reader research. It’s in Finnish though, so I thought that if you would like to, you could comment down below how old you are, where you come from and what would you like to see in my blog. What is good, what is not so good and so on! Anything under the sun. I’d be extremely grateful! 🙂

In these photos I’m wearing my new, dope h. ear on -headphones Sony sent me. I’m in love with the red color and I’d like to get these in some other color as well. I’m also impressed how well they isolate sound. I’m writing this post from a train on my way to Lapland so they’re in a curcible, haha.

***

Hellou! Vuosi lähenee pian jo loppuaan ja oon tässä pyöritellyt mielessäni ensi vuoden kuvioita. Haluaisin ensi vuonna palvella teitä vielä paremmin, joten tarvisin hieman infoa siitä mikä teikäläisiä siellä ruudun takana kiinnostaa ja millasia tyyppejä siellä ylipäätään mun höpötyksiä seurailee.

Nyt on siis sopiva aika toteuttaa lukijatutkimus, minkä Suomen Blogimedia ystävällisesti meikäläisen blogille laati. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä kävis vastaamassa, koska se ois mulle suuri palvelus. Vastaaminen vie alle viisi minuuttia ja vastaamaan pääsette klikkaamalla tästä.

Ai niin ja olihan mulla tutkimukseen vastanneille pieni palkkiokin! Kun olette vastanneet niin heittäkäähän sähköpostinne, sekä muutama postausidea kommenttiboksiin niin osallistutte kuvien super coolien punaisten kuulokkeiden arvontaan. Kyseessä Sonyn syksyllä lanseeraamat h.ear on -kuulokkeet, mitkä nousi meikäläisen kuulokevalikoiman ykkösiksi muunmuassa tuon ulkonäön vuoksi. Mun täytyy ehkä hankkia nämä jossain toisessakin värissä! Lisäksi Sonyn kuulokkeiden tapaan nuo eristää hyvin ulkopuoliset äänet, mikä tuli todistettua viimeistään täällä junassa, josta teille tätä postausta juuri parhaillaan rustailen. Jos siis samanlaisia kuulokkeita itsellesi halajat niin käyhän vastailemassa tutkimukseen tämän vuoden loppuun mennessä! 🙂

Pictures by Miska Lehto

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *