Skrollaa alas
en
fi

WHAT NEXT?

10 tammikuun, 2016

Hi! Instead of sharing you guys movie tips, I thought I would like YOU to tell ME what to watch next. During Christmas time my sister and I were glued to the sofa and stared at Viaplay for hours with a wine glass on the other hand and a chocolate box on the other. It was a great final spurt to check out all the movies that I had planned to see before the end of the year.

At the moment I’m spending all my pass time watching the fourth season of Pretty Little Liars since it was recently added to Viaplay. I’m almost finished with it so I’m hoping for some awesome suggestions on what should I see next. Please, tell me all of your favorite movies and TV-series!

P.S. Viaplay is offering the first month for free of change so you all should take advantage of that opportunity and check it out 🙂

***

Hellou! Sen sijaan, että jakaisin teille leffa- tai sarjavinkkejä niin tällä kertaa ajattelin kysyä vinkkejä teiltä! Jouluna mulla tuli nimittäin siskoni kanssa uppouduttua sohvalle Viaplayn pariin (veikkaan etten ole ainut), toisessa kädessä viinilasi ja toisessa konvehtirasia. Se oli todellakin hyvä loppukiri tsekata kaikki leffat, mitä olin viime vuonna suunnitellut katsovani, sillä ei jäänyt yhen yhtään leffaa enää tälle vuodelle.

Nyt oon kattonu uusiksi Valehtelevien Viettelijöiden 4. kautta, kun se jokunen aika sitten tuli Viaplayhin. Se on kuitenkin pian purkitettu myös, joten kaipaisin vinkkejä mitä katsoa seuraavaksi? Kertokaahan teidän vinkkinne elokuvista ja sarjoista, mitkä mun ehottomasti kannattais katsoa! 🙂

PS. Viaplayllä on edelleen kuukauden ilmainen kokeilu, joten jos kyseistä palvelua haluaa testata niin nyt sen voi tehdä velotuksetta.

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *