Skrollaa alas
en
fi

REMEMBER YOUR LOVED ONES

29 tammikuun, 2016


Hellou! Miten te muistatte vähän kauempana asuvia ystäviänne esimerkiksi heidän syntymäpäivänä tai jouluna? Veikkaan, että siellä on monia jotka hoitaa toivotukset kätevästi tietokoneelta tai puhelimelta rustaten. Se on niin helppoa ja ei vie aikaa. Mä myös valitettavasti lukeudun näihin tyyppeihin…

Mun vanhemmat ja neljä sisartani asuu ympäri Suomea ja kavereista suurimman osan jätin Ouluun, kun muutin tänne Helsinkiin. Yleensä en siis pääse sanomaan toivotuksia kasvotusten, joten on vaikea osoittaa että välitän. Jotkut suhteet ovat jopa kylmentyneet sen vuoksi.

En ole koskaan aiemmin lähettänyt postikorttia (vähän nolottaa myöntää tää), mikä on outoa, koska tykkään itse saada niitä. Postikortin saadessa tietää, että se joka sen on lähettänyt on ajatellut juuri mua, se tekee paljon isomman vaikutuksen kuin sähköinen viesti. Suomen Blogimedian ja Postin yhteistyön myötä laitoin eilen elämäni ensimmäiset kortit matkaan, ystävänpäiväkortit. Kävin ostamassa postikortteja varten vanhanaikasen mustekynän, mikä ehkä korosti sitä korttien kirjottamisesta välittyvää fiilistä. Se oli jotenkin terapeuttista ja siitä tuli hyvä fiilis, samanlainen kuin antaessa lahjan jollekkin.

Olenkin nyt luvannut itselleni, että alan lähettämään postikortteja läheisilleni ystävänpäivän jälkeenkin, ihan vaikka muuten vain keuhuakseni. Tämä on hyvä vuosi ryhdistäytyä asiassa, sillä Posti on julistanut vuoden 2016 postikorttien lähettämisen vuodeksi. Postilta löytyy itseasiassa myös valmiita kortteja, jos haluaa kehua läheistään, mutta ei keksi mitä sanoisi. Näihin hauskoihin kortteihin voi tutustua täällä.

Haluan haastaa myös teidät siellä ruudun takana muistamaan läheisiänne korteilla tai edes yhtä ystävää ystävänpäivä kortilla. Tässä on nimittäin vielä hyvin aikaa laitaa ystävänpäiväkortteja eli 10.2. saakka!

***

I have never really sent postcards but this year I decided to make a change. I started it yesterday by sending a couple of Valentine’s Day cards. It was somehow therapeutic and gave me a really warm feeling inside — as if I would’ve given a gift.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *