Skrollaa alas
en
fi

BACK TO BASICS

1 helmikuun, 2016

Hey guys and happy Monday! Can one say that? Haha! At least I am very excited because I have a few super interesting meetings this week so please, keep your fingers crossed for me 🙂 I’m also excited because there will be many new videos on my YouTube channel this week!

One of the questions I hear the most is where will there be a new video on my channel. I would make them every single day if there were more hours in a day 😀 So I’m very proud of myself and happy that I’m finally able to give you guys more than just one video in a week! I don’t post my videos here on the blog any longer so go ahead and subscribe to my channel if you’d like to 🙂

By the way, I’m in LOVE with this hoodie. I’ve searched for one for years and even thought about making one for myself. H&M was kind enough to help me by bringing these to their collection so now I have a piece clothing where I can hide my Christmas grams, haha.

***

Hellou! Aivan mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille! Olen tästä viikosta todella innoissani, sillä mulla on muutama tosi jännittävä tapaaminen, kääk! Tähän fiilikseen vaikuttaa myös se, että tällä viikolla YouTuben puolelle on tulossa todella paljon videoita.

Multa toivotaan usein videoita (aina heti juuri julkaistun videon kommenteissa) ja kyllähän mä niitä tekisin joka päivä jos vain tunnit vuorokaudessa riittäis, mutta ei riitä. Siksi nyt onkin onnistunut fiilis kun pystyn vastaamaan toiveeseenne ja julkaisemaan useamman videon yhden viikon aikana. En julkasen enää kaikkia mun videoita täällä blogin puolella, joten siksi kannattaakin käydä tilaamassa mun YouTube -kanava täältä.

Oon muutes ihan rakastunu mun pitkään huppariin. Oon monia vuosia halunnu tommosta ja välillä jopa miettinyt, että voisin itse ottaa ompelukoneen esiin ja ommella (se vaatetusalan tutkinto kun löytyy). Laiskuus on kuitenkin aina vienyt voiton… Onneksi H&M:ään oli tullut nyt myyntin näitä huppareita ja sain viimein hupparin johon piiloutua joulukilojeni kanssa, haha.

Millaisia suunnitelmia teikäläisillä on tälle viikolle?
OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| Zara
|HOODIE| H&M
 |JEANS| Diesel
|SHOES| Dr. Martens
Pictures by Miska Lehto

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *