Skrollaa alas
en
fi

SIMPLE COMBO

4 helmikuun, 2016

Hey guys! I can’t believe it’s already Thursday! The week has gone by so fast. But it’s a great thing though because I’ll be having a weekend off and it’s definitely been a minute since I was able to have even a day off. So I’m super glad!

Valtteri and I are going to a cottage near a ski centre called Himos with a huge friend gang of his to enjoy winter while it lasts. I suck at downhill skiing nowadays so if you’re gonna be there as well, watch out for me at the hills. Oh well…

***

Hellou! Apua miten sitä elellään jo torstaissa, kylläpä viikko on mennyt taas nopeaa. Mutta hyvä niin, sillä mulla on tiedossa ensimmäinen vapaa viikonloppu (ylipäätään vapaapäivä) sitten joulun jälkeen, ah! (ja tunnetusti kohta joku varmaan kyseenlalaistaa kommenteissa mun työn…)

Lähdetään huomenna Valtterin ja hänen ison kaveriporukan kanssa Himokselle vähän mökkeilemään ja laskettelemaan. Olen nykyään niin surkea laskettelia, vaikka kuinka yrittäisin niin tulen mäkeä sukset suorassa alas. Lasketteluni muistuttaakin enemmän syöksylaskua. Jos joku teistä siellä ruutujen takana on menossa Himokselle niin kannattaa katsoa rinteessä myös taakse, sillä muuten voit jäädä alle. Oivoi, saa nähdä monessa osassa tulen takaisin….

OUTFIT OF THE DAY


|COAT| H&M
|SWEATER| Kenzo
 |JEANS| Diesel
|SHOES| Adidas
|BAG| Sandqvist
Pictures by Miska Lehto

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *