Skrollaa alas
en
fi

INTERIOR INSPIRATION

6 helmikuun, 2016


Hey! Valtteri and I moved to a new apartment in December  as some of you may remember. It’s very much bigger than our previous one and its been a blast figuring out the decoration. This planning phase is not my favorite though because, for example, our TV is laying on the floor and we need to use my studio lights because we still have no lamps on the ceiling. I just don’t want to buy anything that I would want to change in the near future. I also want to invest a lot of money in this project because I’m over buying low quality stuff.

I created the collage above on Pinterest to show you what I’m interested in and inspired of at the moment. I would love to start posting about interior design on a weekly basis. Would you me down for that?

***

Hellou! Uusi vuosi tarkoittaa aina uusia juttuja ja viime kuukausiin niitä onkin mahtunut… Ehkä isoimpana muutto Valtterin kanssa uuten asuntoon, jei!

Muutettiin joulukuussa pienestä yksiöstäni vihdoin tähän isoon kolmioon, joten muutos tuntuu todella suurelta. Rakastan tätä asuntoa, tämä on juuri täydellinen meille. Tosin televisiomme lojuu lattialla, mutta se ei ole edes huolista suurin, sillä meillä ei ole täällä myöskään yhtään kattolamppua vaan eletään studiovalojeni armoilla. En vain halua enää ostaa tänne mitään sellaista, minkä päädyn parin kuukauden jälkeen vaihtamaan johonkin toiseen. Mulla on pahana tapana vaihtaa mieltä asioista niin nopeasti ja monta kertaa, että tämän asunnon sisustuksen valmistumiseen saattaa mennä vielä pitkä tovi ja niin meneeki. En halua myöskään ostaa tänne mitään huonolaatuista, joten tästä tulee myös melko kallis projekti… Asuntomme nimittäin huutaa tyhjyyttä ja tähän on mennyt mulla jo nyt 10 000e.

Jotta tämä sisustusprojektini (Huomatkaa omistusmuoto… Olen tainnut omia päätösvallan Valtterilta… HUPS ;D) etenisi hieman nopeammin niin olen selannut Pinterestiä kaikki illat ja jopa jotkut päivät kokonaisuudessaan. Sivusto komeileekin tietokoneella eniten käytynä sivuna… Yllä näkyykin muutamia poimintoja, joista saatte ehkä vähän osvittaa siihen tyyliin mitä haen. Nyt tarkoituksena on edetä tämän projektin kanssa huone kerrallaan ja aattelin alkaa postaamaan projektin etenemisestä tänne blogin puolelle. Ehkä kerran viikossa voisi siis omistaa postauksen sisustusjutuille? Miltäs kuulostaa? Kertokaahan mikäli postaukset kiinnostaa ja millaisia postauksia aiheesta haluaisitte nähdä?

Pictures from Pinterest

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *