Skrollaa alas
en
fi

VITRA EAMES CHAIRS

14 helmikuun, 2016

Hey guys! Chairs, chairs, chairs… Why must there be so many different kinds of them? I spent the whole month of December searching for them and I checked out probably about half a million different web stores…

I was searching chairs for our kitchen and home office. The DAW and DSW chairs of Vitra Eames have been all over Pinterest so I thought it for a good while and went for it. The one with the armrests are perfect for our home office and both of the chairs match with the kitchen chairs. For example, if we have any guests over we can use them all together.

I got the chairs from the Laatukaluste web store and it’s most definitely one of my favorite interior design shops. They have a huge selection of products — especially designer chairs. The shipping is also fast. One of my favorite things about the web store is the live chat they offer. It was so easy to shop in the web store because of that feature.

***

Hellou! Tuoleja, tuoleja, tuoleja… Miksi niitä pitää olla niin paljon ja vieläpä niitä kivoja! Joulukuu mulla meni nettiä selaten ja täydellisiä tuoleja metsästäen.

Haussa oli tuolit nimenomaan ruokapöydän ympärille, sekä tuolit työhuoneeseen. Vitra Eames DAW ja DSW tuolit on näkyny paljon inspiskuvissa, joita oon selaillu, joten pitkän pohdinnan jälkeen päädyin niihin. Tuoleista käsinojallinen versio kun sopii loistavasti työtuoleiksi ja molemmat tuolit sopivat erittäin hyvin myös yhteen. Jos tulee enemmänkin vieraita kylään niin työtuolit voi siirtää huoletta ruokapöydän yhteyteen, ilman että mun mieliala järkkyy epäjärjestyksestä (mä kun taidan olla turhankin perfektionisti…).

Tuolit mä sain Laatukalusteen verkkokaupasta, mikä on ehdottomasti yks mun suosikki sisustusliike. Siellä on niin laaja valikoima tuotteita ja etenkin design -tuoleja, sekä hyvä ja nopea toimitus. Mulle myös verkkokaupoissa on tärkeää se, että heillä on käytössä livechat, kuten Laatukalusteella. Siellä voi kysyä mitä vaan ja saa yhtä hyvää palvelua kuin konkreettisesti heidän myymälässä. Olikin luonnollista lähteä heidän kanssaan yhteistyöhön, koska mulle on tärkeää seistä aina sanojeni takana ja Laatukalustetta voin kyllä suositella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *