Skrollaa alas
en
fi

UNUSUAL BLUE

18 helmikuun, 2016
Hey guys! It’s time for a bit different outfit shots… We’re about to head to the centrum with my photographer friend Miska because usually we find the best outfit shooting spots from there. I don’t even know where we got this idea from (laziness? tiredness?) but as we stepped out from my apartment door and saw the elevator, I got an idea to try to shoot there. First we were laughing but because the situation didn’t look that fancy in person.

Honestly I was amazed when Miska sent these ready shots to me. He’s super talented because these pictures turned out great!

I’m wearing a bit more laid-back and sporty look this time. I’ve fallen for that blue Gaudi jacket even though that usually isn’t my color. I also changed my basic Nike and Adidas sneakers so Hagssöfs ones. The yellow bottoms give a nice pop of color to them 🙂

What do you guys think about this look and photos? 🙂
***

Hellou! No nyt on vähän erilaiset asukuvat… Oltiin lähdössä valokuvaajani Miskan kanssa meiltä keskustaa kohti, koska yleensä sieltä löytyy ne parhaat asukuvausmestat. En edes tiedä mistä se ajatus tuli (ehkä syynä laiskuus ja väsymys?), mutta ulko-ovesta astuttua näin rappukäytävän hissin ja heitin, että ”kuvataan tää asu tuossa hississä”. Vähän epäileväisenä naurettiin molemmat tälle idealle, koska livenä kuvausmesta ei ollut kauhean houkutteleva…

Leuka loksahti kyllä näppäimistölle, kun sain sähköpostiin nämä kuvat. Miska on kyllä mieletön velho, ainakin mitä valokuvaamiseen tulee. Näistä tuli nimittäin älyttömän siistejä!

Yllä mulla on tällä kertaa vähän rennompi ja sporttisempi lookki. Tuohon Gaudin siniseen takkiin oon aivan rakastunut, vaikka värin suuri ystävä en olekkaan. Jaloissa komeilee vaihteeksi jotkut muut kuin Adidaksen tai Niken tossut, nimittäin Haglöfsin lenkkarit. Muuten mustiin lenkkareihin kivan yksityiskohdan tuo keltaset pohjat.

Mitäpä tyypit siellä ruudun toisella puolella tykkää niin asusta kuin kuvista? 🙂

OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| Gaudi 
|HOODIE| Adidas 
 |PANTS| Army Of Me
|SHOES| Haglöf
Pictures by Miska Lehto

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *