Skrollaa alas
en
fi

R.I.P. TO MY FAVORITE PANTS

17 maaliskuun, 2016

Hey! Here I am again — home in Helsinki. The start of my week was super busy since a YouTuber friend of mine and I headed to Kuopio, Central Finland for a business trip. We stayed there overnight and our schedule was so packed that when I got home last night I fell asleep right after I had a very late dinner. We were there to shoot a campaign about schools in Kuopio, which may sound a bit boring but I had the most amazing two days there. I can’t wait to show you some material.

Some fields of study that I always had considered boring opened up to me in a whole different way. Maybe the reason was that I was able to see the passion the students had in what they were doing. Some of them had very strong future plans and even companies organized. I got very inspired during our stay and typed some major e-mails when I woke up today. I feel like I want to make my dreams reality too.

Even though I’m filled with inspiration, I wanted to stay in bed so badly this morning. I have gotten very little sleep during these past days but I had no option but to get my ass off the bed because the doorbell rang at 8:30 A.M. Finally two Bob the Builders showed up behind my door and came to help me with some decoration stuff. I’m looking forward to show you more of our apartment!

And then a few words about the outfit I’m wearing in these pictures… My favorite leather pants from Zara — the ones in those shots — got ripped. We went horse riding during our stay in Kuopio and you can imagine what happened when I hopped on that beautiful animal… Whoops.

***

Hellou! Täällä ollaan, jälleen kotona Helsingissä! Mulla on ollut touhukas viikon aloitus nimittäin oltiin toisen tubettajan, Soikun eli Sonjan kanssa työmatkalla Kuopiossa. Oltiin tiistaista keskiviikkoon kuvailemaan videoita eri kouluista ja aloista. Saattaa kuulostaa tylsältä, mutta mulla oli ihan mielettömät kaksi päivää!

Alat joita aluksi oli pitänyt jopa tylsinä avautui mulle ihan uudella tavalla. Ehkä syynä se, että niistä kertoi piskelijat, joista näkyi aito intohimo omaa alaa kohtaan. Monilla oli jo suuria tulevaisuuden suunnitelmia ja joillain jo omat yritykset täydessä käynnissä. Jotenkin se inspiroi muakin tavoittelemaan omia unelmiani ja tänään olen pistänyt muutamia sähköpostia pistääkseni ne käytäntöön.

Vaikka puhkun inspiraatiota niin lyhyiden yöunien vuoksi olisi tehnyt mieli tänään vain jäädä sänkyyn nukkumaan. Ovikello kuitenkin soi jo kello 8.30 kun viimein mun asentajamiehet saapui tänne kokoamaan ja poraamaan huonekalut paikoilleen. Ehkä voisin tästä lähteä tsekkaamaan mitä he ovat saaneet aikaiseksi, meikäläinen nimittäin piiloutui läppärin kanssa tänne makkariin. Ehkä tuolla näyttäisi jo kohta kodilta! 🙂

Asusta muuten sen verran, että sain heittä mun lempparihousuille eli noille Zaran nahkapöksyille hyvästit Kuopiossa. Niitä ei nimittäin selvästikkään oltu suunniteltu ratsastukseen ja nehän ratkesi haaroista hepan päälle hypätessä. Näin ei voi käydä muuta kuin mulle, haha.

OUTFIT OF THE DAY

|COAT| Weekday
|PULLOVER| Carlings
 |PANTS| Zara
|BAG| Tiger Of Sweden
|SHOES| Dr. Martens
|WATCH| Daniel Wellington
Pictures by Miska Lehto

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *