Skrollaa alas
en
fi

BROKEN PROMISES

24 maaliskuun, 2016

Hey! How many of you promised to live healthier this year? I did too. How many of you have kept that promise? Me neither.

This year started with a great month full of exercise, healthy food and enough sleep. After that Netflix, pizza and late night have taken over… Shame on you, Janne.

Now it’s time to really get back on the track. I can do this! And so can you. I want to remind you of the promises you made yourself — whatever they were. Don’t take them for granted — keep them and achieve them. I’m traveling to the United States in two months and I just wanna look good for ya — or even be healthy. That’ll be my motivator — after the trip I need to come up with something else. Valtteri suggested us to put a picture of our #bodygoals on the refrigerator door, haha. Maybe I’ll try that.


How do you keep motivated with your New Year’s resolution?
***

Hellou! Kuinka moni teistä lupasi uutenavuotena elävänsä terveellisemmin? Niin minäkin. Kuinka moni on onnistunut siinä? Älä huoli en minäkään…

Tämäkin vuosi alkoi perinteisesti kuukauden ahkeralla treenaamisella, terveellisellä ruokavaljolla ja riittävällä levolla. Sen jälkeen päivät ovatkin lipuneet ohitse Netflixin ja pizzan parissa, sekä yöt tehden töitä. Häpeä Janne.

Nyt on aika taas tarttua lupauksiin ja haluan tsempata ja muistuttaa teitä omista lupauksistanne, oli ne sitten mitä tahansa! Suosittelen hankkimaan jonkin hyvän motivaattorin ellei sellaista vielä ole. Mulla se on vajaan kahden kuukauden päästä koittava matka Amerikkaan, sillä siellä olisi kiva näyttää hyvältä tai tällä kertaa olla edes terveenä. Joten enköhän selviä sinne asti, mutta sen jälkeen täytyy keksiä jotain uutta. Valtteri ehdotti, että tulostan ihannevartalon kuvan ja laitan sen jääkaappiin, haha. Ehkä vielä kokeilen sitä.

Mistä te saatte motivaatiota pysyä uudenvuodenlupauksissanne?

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *