Skrollaa alas
en
fi

GARAGE

28 maaliskuun, 2016

Hey! Happy new week guys! My week started by waking up here at my sister’s place in Rovaniemi, Lapland. I should start thinking about what to do today… Probably just Netflix and chill, haha. I also thought that I could continue the egg hunt and look for all the post-Eastern chocolate I can find from here. There are many good reasons to stay at home today to be honest. Number one: it’s Monday, when everything goes as it shouldn’t. Number two: stores are closed because of Eastern. Maybe I could come up with some ideas for the rest of the week today. If there are people who know stuff to do at Rovaniemi, hit me up with a comment 🙂 Especially restaurant suggestions are welcome!

These pictures were taken at our garage. My photographer and I are getting a bit lazy, don’t you think? Haha! First the elevator shots, now these… Anyway, I like this laid-back good — especially that jacket I got from Garcia Jeans.

***

Hellou! Mahtavaa alkanutta viikkoa tyypit! Mulla viikko alko heräten täältä siskoni luota Rovaniemeltä, nappisilmä-Valtterin vierestä. Tässä täytyisi pian alkaa miettimään päivän ohjelmaa, mikä todennäköisesti on sohvalla makoilu ja Netflix. Ajattelin myös etsiä kaapeista pääsiäiseltä yli jääneet herkut ja vetää suklaamuna-ähkyt. Tänään nimittäin on monta hyvää syytä jäädä neljän seinän sisälle. Ensinäkin on maanantai, milloin kaikki luonnollisesti menee päin persettä, on siis turha yrittää tehdä edes mitään. Toiseksi tänään on pyhäpäivä ja kaikki on kiinni. Mutta ehkä tänään vois koittaa keksiä jotain ohjelmaa loppu viikolle. Jos siellä on Rovaniemeä tuntevia tyyppejä niin kertokaahan vinkit mitä täällä kannattais tehä ja se tärkein kysymys eli missä täällä kannattaa käydä syömässä? 🙂

Nää asukuvat on napattu meidän parkkihallissa. Meitä on selvästi alkanu laiskottamaan kuvaajani kanssa kun vähän aikaa sitten julkaisin asukuvat meidän hissistä, haha. Päällä rento arkiasu ja uusi kiva nahkarotsi, jonka sain Garcia Jenasiltä. Etenkin tuo kaulus on meikkiksen makuun!

OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| Garcia Jeans
|SWEATER| Calvin Klein
 |JEANS| Jack&Jones
|SHOES| Nike
Pictures by Miska Lehto

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *