Skrollaa alas
en
fi

GET OFF, MONDAY!

4 huhtikuun, 2016

Hey! Monday, monday, monday… Why do you suck so much? These unlucky Mondays are starting to be such a phenomenon in my life that they’re making me laugh rather than cry at this point. Guess what happened today? I woke up with my eye swollen to the size on my fist!

I was supposed to shoot several videos this weekend and I actually even had a photoshoot booked but this surprise awaited me already on Saturday morning. The eye lid of my right eye is so swollen that I can’t almost see with it. It’s been a pain in the ass to this day and it’s really weird because I can’t find a reason for it. I think I might need to call a doctor — tomorrow though — because I’m heading to the dentist today, yay… What a great way to start the week!

Sorry for being so ”positive” today but I’m just not feeling it. Maybe tomorrow.

***

Hellou! Maantantai, maanantai, maanantai… Miksi olet niin syvältä sieltä jostain? Mua alkaa jo melkein naurattaa nää meikkiksen epäonniset maanantait, mistä saan nauttia joka ikinen viikkoa. Myös tänään, sillä arvatkaas kuka heräsi silmäluomi nyrkin kokosena? Minä!

Mulla oli tarkotus viikonloppuna kuvata useita videoita ja olisi ollut kuvauksetkin, mutta lauantai aamuna peilistä paljastui yllätys. Mun oikean silmän yläluomi oli turvonut kuin ilmalaiva niin että hyvä jos silmäluomen alta näki eteensä. Tää on nyt vaivannut mua tähän päivään saakka ja mikä oudointa tälle turpoamiselle ei ole edes mitään syytä. Täytynee huomenna soittaa lekurille, jos tuo perunapelto ei tuosta laske… Tänään en sinne nimittäin ehdi, enkä jaksa vaivautua, sillä tänään vuorossa on toinen lääkäri, hammaslääkäri. Ja milläs muulla viikko lähtisi yhtä mukavasti käyntiin kuin juurihoidolla…

Pahoittelut tästä ylitsevuotavasta ”positiivisuudestani” tänään, mutta nyt ei oikein olis fiilistä muuta kuin vetää peitto korviin ja jäädä odottelemaan huomista.

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *