Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: VISITING LAPLAND

6 huhtikuun, 2016Hey! Valtteri and I left Helsinki behind us about a week ago and went to Kemijärvi, Lapland where I lived the first seven years of my life 🙂 It would’ve been great to film a video from there but I think I’ll do it next time. Here’s a blog from Rovaniemi where we stayed at my sister’s place. Fun fact: I was born in Rovaniemi even though I lived in Kemijärvi because the hospital at my home town was closed 😀


Do you like this kind of My Days more or do you prefer challenges?
***

Hellou! Otettiin viikko sitten Valtterin kanssa tosiaan lomaa täältä Helsingin vilinästä ja lähdettiin synnyinseuduilleni Lappiin, Kemijärvelle. Olisi ollut kiva kuvailla videota sieltä pikku kapungin maisemista, missä meikäläinen on varttunut, mutta se jää nyt ensi kertaan. Tässä nimittäin vlogia siskoni luota Rovaniemeltä, minne tehtiin mutka paluumatkalla. Ja tähän videon saatesanojen loppuun tämmönen hauska fakta, että vaikka olen lapsuuteni asunut Kemijärvellä niin oon syntynyt Rovaniemellä, koska Kemijärven sairaala oli juuri tuolloin kiinni.


Kumman tyyppisistä videoista muutes tykkäilette enemmän? Tämmösistä My Day -videoista vai semmosista pöljäily haasteista, kuten se maanantain sähköshokki -video?

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *