Skrollaa alas
en
fi

DREAMING OF SUMMER

7 huhtikuun, 2016

Hey! My week has been a busy one again, running from a meeting to another… Not complaining though because one of my biggest dream is possibly coming true — probably next year. I definitely feel that summer is coming because of all this hurry. I remember when I was in school spring was always the busiest time. Summer is a pretty good reward though, don’t you think? I thought I could have a little vacation this summer because I have a feeling I would like to do a lot of stuff this year. But I don’t know what. Please, comment me suggestions down below and maybe I’ll do a summer bucket list of them 🙂

I’m planning to shoot some videos at the end of this week if my eyes would get well. They’ve been such b*tches for a while now — first the ophthalmitis, then the swelling. What next? I doesn’t hurt but I look like a potato with my eye like that 😀 You’ve probably noticed that the black and white filter has become my favorite one on Snapchat (@jannenaakka) because of all this 😀 There’s already 20 000 of you guys there — crazy! 😀

P.S. Valtteri and I went to a Lebanese restaurant called Vivo’s at Iso-Roobertinkatu this week and we took these photos there. I liked it! The chicken was a bit dry thought but I’ll definitely visit them again. Their Shawarma meals have been praised — maybe I’ll try that one next time.

Do you have any plans for the summer?
***

Hellou! Meikäläisen viikko on ollut kiireinen, tapaamisesta toiseen juoksemista. Isoista jutuista puhumista ja itseasiassa myös yhdestä pitkäaikaisesta unelmasta, mikä toivottavasti käy toteen viimeistään ensi vuonna. Huomaa, että kesä lähenee, kun on koko ajan hirveästi hommaa. Muistan kun koulussakin oli kaikki kokeet ennen kesää ja piti muutenkin koittaa esittää ahkeraa opiskelijaa, vihasin sitä! Onneksi kesäloma palkitsee kovan ahkeroinnin. Ajattelin itsekkin vähän lomailla tänä kesänä, sillä mulla on sellanen fiilis, että haluaisin tehä ihan hirveästi kaikkea, mutta toisaalta taas en yhtään tiiä mitä. Ehdotuksia saa pistää kommentteihin, koska ajattelin koota jonkun summer bucket listan.

Loppu viikon suunnitelmissa olisi kuvailla videoita, jos mun silmäni olisi lopettanut vammaamisen. Ensin olin viikon silmätulehduksessa, yhden viikon muuten vain silmäluomi turvonneena ja tänään heräsin toinen silmä punasena… Sinänsä saa olla onnellinen, että kyseessä on hyvin kivuton vaiva, mutta ärsyttää kun ei oikein huvita kuvata tän näköstä pärstää. Ehkä ootte Snapchatissä (@jannenaakka) huomanneet, että mustavalko -filtteristä on tullut lempparini. Teitä on muutes Snäpissä jo 20 000, kiitos siitä, ihan hullua! 😀

P.S. Käytiin yks päivä salaateilla Iso-Roobertinkadun libanonilaisessa Vivo’s nimisessä mestassa, mistä tän postauksen kuvatki on napattu ja täytyy kehua! Tosin salaatin kana oli kuivaa, mutta tulen tuolla jatkossakin käymään. Heidän Shawarma -annoksia (ikään kuin tortilla, mutta pitaleipään käärittynä) on kehuttu, joten ehkä täytyy sellaista kokeilla ensi kerralla.

Joko te ootte kerenny tekemään suunnitelmia kesäksi? Kertokaa ihmeessä tuonne kommenttiboksiin!

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *