Skrollaa alas
en
fi

MORE ABOUT MY WALK-IN WARDROBE

9 huhtikuun, 2016

Hey peeps! Last week a posted the first video of my interior design show on YouTube where we redecorated my walk-in wardrobe (check it out here). You know my obsession with jars and boxes. For example, you can’t find one bag of flour or even any spice from our kitchen cabinets; everything’s in a jar, organized from lightest to darkest. Yes, I know I’m crazy.

I haven’t had a feng shui in my mind in ages because of the mess in my wardrobe. And when I say mess, I really mean it. The pile of clothes were like the leaning tower of Pisa and I constantly had to reorganize them. Orthex and I collaborated in order to get my wardrobe on fleek with their SmartStore -baskets. It was love at first sight! To be honest I was a bit worried if the baskets would be a functional solution or would I just empty them on the wardrobe floor if I was in a hurry in the morning. After a week of using them I can tell you that my worries were in vain and everything’s stayed in the same order as in these pictures.

The prices start from 4 euros and they’re sold here in Finland at Prisma, Citymarket, Anttila and Kodin Ykkönen. You can read more about them here and find some decor inspiration here.

I wanted to post these photos so that you could get even better picture of the wardrobe. Tell me what you think!
***

Hellou! Viime viikolla julkaisin ensimmäisen osan Naakan Pesä -sisustussarjasta, missä pistettiin mun vaatehuone kuntoon (katso video täältä). Te tiiäätte, että mä oon ihan hullu mun purkkieni kanssa. Esimerkiksi keittiön kaapeissa ei saa olla mikään jauho tai mauste pussissa vaan kaikki täytyy säilyttää lasipurkeissa ja nekin on vielä järjestyksessä sisällön mukaan vaaleimmasta tummimpaan… Tiedän, mulla on pakkomielle!

Mun mielenrauhaa oli jo pitkään häirinny sekavan näköset vaatepinot vaatehuoneen hyllyillä. Kun pinojen välistä repi vaatteita niin ajan mittaan ne oli kallellaan kuin Pisan torni, joten niitä sai olla yhtenään järjestämässä. Pistettiin Orthexin kanssa yhteistyössä mun vaatehuone uuten järjestykseen heidän SmartStore -säilytyskoreilla. Oon alusta asti ollu enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen, mutta täytyy myöntää että mua vähän jännitti miten hyvin vaatteet koreissa tulee toimimaan käytännössä. Kaadanko korien sisällöt kiireessä lattialle ja paiskaan korit ympäriinsä. Näin reilun viikon jälkeen voin iloisena todeta, että vaatehuone on pysyny yhtä hyvässä järjestyksessä kuin näissä kuvissa!

Koreilla on hintaa alkaen 4e ja niitä myydään muunmuassa Prismoissa, Cittareissa, Anttiloissa ja Kodin Ykkösellä. Näistä koreista lisää tietoa voi lukasta täältä ja erilaisia sisustusratkaisuja voi tsekata täältä.


Halusin palata vielä näiden kuvien kera, koska näistä ehkä näkee lopputuloksen paremmin. Laittakaahan kommenttia mitä mieltä ootte?

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *