Skrollaa alas
en
fi

KANYE

28 huhtikuun, 2016

Hey guys! I posted an outfit post a month ago? SOS! It’s been a while since we had a photoshoot session with my photographer though, so no wonder, haha 😀 I felt a bit weird in front of the camera for some reason… Luckily Miska got me feeling like home after a while 🙂

My style has evolved into a bit more laid-back direction during the past years. I used to wear only ”suit shoes” and a shirt that was buttoned to the top (unfortunately I found these outfit shots from my last trip to NYC… Who remembers these times in my blog? :D). Now I wear oversizes stuff with military boots. Usually I wear jeans or some other clingy pants but this time i was brave enough to to try out something new 🙂 I’ve avoided college pants before because I’m not very tall 😀

I found these from H&M and the cutting is exceptionally awesome! My feet don’t look like tiny sausages, or what do you think? 😀

***

Hellou! Siis mitä, viime asukuvista on vierähtäny kuukauden päivät!?!? SOS! Toisaalta viime kuvauksista tuntuikin olevan iäisyys, kun otettiin näitä kuvia. Tuntu hassulta ja vähän jopa vaivaantuneelta olla kameran edessä niin pitkän tauon jälkeen, vaikka onneksi siinä Miskan edessä kun aikani palloilin tuli taas kotoisa olo. Kyllä tää säännöllinen postaaminen tästä taas lähtee, niinku noin sadannen kerran… 😀

Viime vuosina mun tyyli on muuttunu tosi paljon rennompaan suuntaan. Ennen mun jalassa ei muita nähtykkään kuin puvunkengät ja päällä aina ylös asti napitettu kauluspaita (löysin valitettavasti tämmösen vanhan asukuvankuvan viime NYCin reissulta… Kuka muistaa nämä ajat blogista?) :D. Nyt mä sitten laahustan katuja pitkin puskasta nousseen näkösenä kokoa liian suurissa kledjuissa, jalassa maiharit ja päällä resu collari (en kuitenkaan sentään haise vanhalle viinalle). Yleensä mulla on kuitenkin ollut pillifarkut tai muut myötäilevät pöksyt, mutta nyt rohkenin kokeilemaan ensimmäisen kerran vierastamiani collegepökiä. Oon vähän kaihtanut niiden käyttöä, koska tämmösenä Valtterin kävelykepiksi ylettävänä pätkänä tuntuu rentojen housujen lyhentävän mua entisestään.

Löysin H&M:ltä nämä kuvien pöksyt ja nämä on poikkeuksellisen kivan malliset. Ainakaan meikäläisestä näissä mun jalat ei näytä lyhyiltä kabanosseilta vaan ihan kelpo ihmisen jaloilta. Mitäpä siellä ruudun takana tuumitaan?

PS. Soitin eilettäin elämäni ensimmäistä ja toivottavasti viimeistä kertaa poliisille. Lisää tästä ikävästä jutusta löytyy Facebookin puolelta eli täältä.

OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| Zara
|SWEATER| H&M
|VEST| Asos
 |PANTS| H&M 
|SHOES| Dr. Martens
|BAG| Lumi
Pictures by Miska Lehto

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *