Skrollaa alas
en
fi

WOULD YOU LIKE TO BE A MODEL?

29 huhtikuun, 2016

Hey guys! On Wednesday I published you a video of my day as a model. If you haven’t seen it yet, check it out here. The shoot was for Pepsodent’s new toothpaste campaign.

I’ve looked for a great, whitening toothpaste for a long time and I finally found it! Pepsodent has a new White Now Glossy Chic -toothpaste that is a fluorine product so in other words it protects your teeth. Last time I went to the dentist, she told me to move on from whitening products to fluorine ones. The enamel in my teeth has gotten pretty weak because of all the coffee and lemonade I’ve consumed (I blame Valtteri for getting me hooked on Coca Cola Zero…). The dentist also mentioned that I haven’t treated my gum in the best possible way since I brush my teeth too roughly.

Luckily I now have a product that does everything I look for in a toothpaste. And as I mentioned in the video I posted earlier, it tastes a bit like vanilla — unlike many whitening toothpastes that I’ve tried. Usually they taste like bathroom cleanser…

I had the most amazing day at the shoot! The photographer was Mikko Rasila, who is such a talented and awesome guy. I really like these pictures he took of me. Some of you may wonder how to get photographed by him, so let me tell you! Share a picture of your style on Instagram with the hashtag #glossychicfi. The grand price is a photoshoot for the winner and her/his friend with Mikko Rasila. It’s super easy!

***

Hellou! Keskiviikkona julkasin teille videon päivästäni mallina. Jos joku ei ole vielä vlogia nähnyt niin sen voi tsekkaa täältä. Kävisin viime viikolla siis kuvauksissa Pepsodentin uutta hammastahna kampanjaa varten.

Oon pitkään hakenu hyvää valkaisevaa hammastahnaa ja nyt se on löytynyt! Pepsodentilla tuli uusi White Now Glossy Chic -hammastahna, joka on fluorihammastahna ja näin ollen suojaa myös hampaita. Juuri viime kerralla kun käväisin hammaslääkärillä ja hän sanoi, että mun pitäisi siirtyä valkaisevista tahnoista enemmän fluoria sisältäviin tahnoihin. Meikäläisen kiille kun on päässyt kulumaan liiallisen kahvin ja limppareiden kittaamisesta (Valtteri on koukuttanu mut hiilihappoihin ihan kokonaan, niittä on pakko saada joka päivä!). Myös mun ikenet on päässy vähän vetäytymään hampaan tyvestä ja vihdoin sain sillekkin selityksen samalta lääkäriltä. Kuulemma aamusin kiireessä jynssään hampaitani liian kovakouraisesti… Täytynee opetella heräämään aiemmin.

Onneksi mulla on nyt tahna joka valkasee, lisää kiiltoa, mutta myös suojaa mun legoja. Ja kuten sillä aiemmin julkaisemalla videolla kerroin niin kivana lisänä tää tahna maistuu vanilijaiselta, eikä sellaiselta vessanpöntön pesuaineelta kuten useimmat (ja tarkennuksena videoon tulleisiin kysymyksiin niin ei, en ole maistanut pesuainetta, mutta voin kuvitella sen maun…).

Kuten vlogista näitte niin mulla oli ihan hullun kiva päivä tän kampanjan kuvauksissa. Kuvaajana oli Mikko Rasila, joka on tosi hyvä tyyppi, sekä mieletön valokuvaaja. Tykkään ihan hulluna näistä tässä postauksessa olevista Mikon ikuistamista kuvista. Siellä varmaan moni miettii, kuinka kiva ois päästä Mikon kuvattavaksi ja nyt se on mahdollista! Jakamalla kuvan sun tyylistä Instagramissa #glossychicfi sä osallistut kisaan, missä pääpalkintona voit voittaa sulle ja sun ystävälle kuvauspäivän huippuvalokuvaaja Mikko Rasilan johdolla. Osallistuminen on siis super helppoa, joten alkakaahan lisätä kuvia Instaan!

 

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *