Skrollaa alas
en
fi

PILLOW TALK

30 huhtikuun, 2016

Hey guys! You probably have noticed that I’m a huge fan of minimalistic interior design. I’m not into colors so almost everything we have home is either black or white. I’ve been such a wild child that we have a couple of wooden details — for example, in legs of chairs. Our apartment doesn’t look like a mad house though even though that would be the right place for Valtteri and I 😀

Even though I like it very black and white, it doesn’t have to be boring. I love patterns! The ones who have followed my blog for a bit longer may remember me wearing a lot of different kind of patterns — such as floral. I got over my flower phase (fortunately!) but now I’ve fallen for geometrical patterns such as stripes, circles and blocks of four. I’ve noticed these Chhatwal & Jonsson pillows everywhere lately and I adore them. Even though they’re very modern, one can notice that they’re hand-made and the material is super soft. I need to admit that I’ve fallen asleep on these a few times… These come in colors as well and I’ve been starting to think about a small color spot to our apartment.


Are you familiar with these and do you like them?
***

Heippa! Olette ehkä huomanneet, että meikäläinen tykkäilee melko pelkistetystä sisustuksesta… En tykkää väreistä, joten lähes kaikki meillä on täällä kotona valkosta tai mustaa. Tai itseasiassa kaikki onkin, mutta toki sen verran villiksi olen heittäytynyt, että muutamia puun värisiä yksityiskohtia löytyy muunmuassa tuolien jaloista. Ei täällä siis ihan hullujen huoneelta näytä, vaikka se meille kahelle kahelille voiski olla sopiva paikka! 😀

Vaikka meillä on väritön asunto niin ei sen silti tarvitse olla tylsä. Mä rakastan kuoseja, oon aina rakastanu! Pidempään blogiani seuranneet valitettavan varmasti muistaa asukuvista ne monet kymmenet kukkakuosia olevat kauluspaidat… Mun kukkaisvaihe on onneksi menny jo ohi, mutta oon tykästyny raitoihin, neliöihin, ympyröihin ja salmiakki kuvioihin. Oon viime aikoina nähny vähän joka puolella Chhatwal & Jonsson tyynyjä ja oon ihan rakastunu niihin! Vaikka ne on tosi moderneja niin niissä näkyy käsintekemisen jälki ja materiaalit on ihanan pehmeitä! On meinaan tää poika muutaman kerran torkahtanu sohvalle noiden tyynyjen tulon jälkeen. Näitä kuvien tyynyjä saa myös värikkäinä ja oon nyt vähän alkanu leikittelemään ajatuksella, että joskos rohkenisin tilaamaan pienen väripilkun meidän asuntoon, hihii!

Onkos teille tuttuja kyseiset tyynyt ja mitäs niistä tykkäilette? 

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *