Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: 5 MINUTE MAKEUP CHALLENGE

2 toukokuun, 2016


Hey guys! As for many other bloggers, also I do get free make up. I don’t understand why, though. Not that men couldn’t wear make up but I don’t tend to use, for example, lipstick or mascara (you have actually asked me if I use lipstick in my videos, but somehow the camera highlights color so that my lips look very red on my pale face). When Valtteri and I were working on my home office, we found a box that was filled with make-up products. We decided to take advantage of them and make a 5 minute make up challenge video that has been very popular among ”us make-up gurus”… The result was just breath-taking. Should we start to wear this heavy make-up every day?

***

Hellou! Kuten muille bloggaajille niin myös meikäläiselle tulvii uutuus meikkejä. Tosin en ymmärrä miksi tai ei sillä etteikö miehet voisi meikata, mutta itselläni ei ole tapana käyttää esimerkksi ripsaria tai huulipunaa (tästä aika paljon ootte multa kysyny, mutta se johtuu vaan miten kamera yrittää nostaa värejä esiin mun kalpeesta lärivstä). Kun pistettiin meikäläisen työhuonetta kuntoon löydettiin boksi, mihin olen noita saamiani meikkejä kasannu. Mietittiin mitä niillä vois tehä ja keksittiin niinkin järkevä idea ja hyödyylinen käyttötarkotus (not) kuin toteuttaa tää paljon meidän meikkigurujen keskuudessa kiertänyt 5 Minute Makeup Challenge… Lopputuloksesta tuli niin upea, että ei sitä tiiä vaikka tän jälkeen meikeille olisikin ihan päivittäistä käyttöä vai mitä te ootte mieltä?

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *