Skrollaa alas
en
fi

IT’S EASY TO BE A MASTERCHEF!

3 toukokuun, 2016

 

Hellou! Mulla ja Valtterilla on ollu tosi kiireinen alkuvuosi ja ei olla oikein keretty viettää yhteistä aikaa. Tai kyllähän me asutaan yhdessä eli ollaan täällä kotona samaan aikaan ja tehdään joka päivä töitä kahestaan, mutta sellanen treffailu on jääny vähemmälle. Ehkä kiireiden lisäksi toinen syy on tää yhdessä asuminen, kun ei tuu enää sovittua erikseen päiviä millon nähään vaan nähään oikeestaan koko ajan. Onhan tää meidän arkikin yhdessä ihanaa, mutta välillä haluaa unohtaa kaiken stressin ja keskittyä vaan siihen toiseen.

Päätettiin viime viikolla viettää treffi-ilta täällä ihan kotosalla ja tehdä yhdessä ruokaa. Vaikka tykkään leipoa niin ollaan aika kehnoja ruoanlaittajia (laskin juuri tilanneeni viime kuussa ruokaa joka toinen päivä kotiinkuljetuksella…), joten kuin tilauksesta pääsin Knorrin ja Suomen Blogimedian kamppikseen ja sitä myötä sain testiin heidän uutuuksiaan. Knorr on lanseerannu nyt neljä eri makuista Maailman Maut -ateriaratkaisua, jotka ovat Indian Tikka Masala, Mexican Enchiladas, Thai Green Curry ja Italian Lasagna Al Forno. Viime viikolla kerroin jopa hieman ylimenneestä rakkaudestani lasagneen, joten ei varmaankaan ole yllätys, että meidän treffimenuuna oli vaihtoehdoista jälkimmäinen.

Leipominen on musta helppoa kun ohje sanoo mitä tehdä, mutta kun puhutaan ruoan laittamisesta niin mulla menee siinä kohtaa sormi suuhun. Niissä resepteissä kun yleensä käsketään maustaa ripauksella sitä ja hyppysellisellä tätä. Kuka nämä mittayksiköt on keksiny ja mitä ne edes tarkottaa?!?! Maustaminen on meikäläiselle kokkaamisessa se vaikein juttu. Maailman Maut -ateriapakkauksissa löytyy onneksi valmiiksi ammattilaisten tekemät mausteseokset. Italian Lasagne Al Forno -pakkauksen lisäksi me ei tarvittu kokatessa muuta kuin jauhelihaa, tomaattimurskaa, juustoa, maitoa ja vettä ja niiden kohdalla ei voinut mennä vikaan kun ohjeessa luki tarkasti mitä tulee minkäkin verran (tästä voisi kaikki reseptikirjat ottaa oppia). Vaikka tää Lasagne oli super nopea tehdä niin lopputulos oli maukas! Hyvää ruoka, oikea viini ja paras seurua eli ihan täydelliset treffit!

Jäi niin hyvä fiilis tuosta onnistuneesta ruoasta, että tunnen itseni ihan masterchefiksi! Täytyy ehdottomasti testana noita kolmea muutakin makua ja suosittelen myös kaikille mulle jotka eivät tiedä mitä ovat ripaus ja hyppysellinen. Knorrin Maailman Maut -annoksiin voi tutustua täällä!

***

Hey guys!

Valtteri and I have had a very busy year so far so that we haven’t been able to spend as much time together as we would’ve wanted. Of course we live and work together and we’re home at the same time but ”dating” has been overshadowed by our hurries. Maybe another reason is that we live together so we don’t really pick dates when we really spend time with each other. Ordinary days in life are great but sometime I feel like I want to forget about the stress and just focus on the special one.

Last week we decided to have a date night here at home and cook some food. Even though I love to bake, I’m really not that good at cooking (I just counted that I ordered food every other day last month…), so I was really happy about the fact that I got to take part in Suomen Blogimedia and Knorr’s campaign and got some of their latest products for a test drive. Knorr has launched four new meals, of which themes are surrounded by different cultures. The meals are Indian Tikka Masala, Mexican Enchiladas, Thai Green Curry and Italian Lasagna Al Forno. Last Tuesday I told you guys about my overwhelming love for lasagna so I suppose you’re not surprised that out date menu consisted of that.

I love baking because it’s very easy to follow up the instructions to get the perfect result but cooking actual food makes my he’d spin. Recipes usually tell you to, for example, spice up with ”a pinch” on something. Like, what does that even mean?! Seasoning is the hardest part in cooking for me. In Maailman Maut (World’s tastes) -meal packages offer you seasoning mixes that have been gathered by professionals.  With Italian Lasagna Al Forno meal you need nothing but minced meat, tomato purée, milk, grated cheese and some water. Like, it was just impossible for us to fail cooking the dish when there were really detailed instructions on how to get to the perfect result. Even though cooking the lasagna was a piece of cake, it tasted like heaven. Great food, great wine and great company; that is what an amazing date is about!

I was so proud of myself at the moment I tasted the lasagna. I honestly felt like a masterchef, haha! I need to test the tree other meals as well. I absolutely recommend these for everyone who has gotten enough of unclear recipes. Get to know Knorr’s Maiman Maut -meals better here!

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *