Skrollaa alas
en
fi

CHILDHOOD DREAM COMING TRUE!

4 toukokuun, 2016

Hey guys! It’s a very exciting day for me today because in a minute I’m off to a train that takes me to Tampere. I’m going there to shoot an episode for this Finnish TV-show called Summeri. I remember watching it when I was 10 years old an dreaming about being on the set. As a corrective I wanna say that I have never wanted/dreamt about being ”a celebrity” but I’ve always wished that I could do something so good to this world that it’s remembered. And I definitely am not a celebrity, but I think I have been able to do something good, which is encouraging young people with my attitude to be themselves.

I think I will blog today and you’ll hear more about the episode as soon as it come out. Now I need to take an extra cup of coffee because I’m not used to waking up this early.

***

Hellou! Tänään on tiedossa jännä päivä, sillä meikäläisen pitäis hypätä piakkoin junaan ja lähteä kohti Tamperetta. Siellä meikäläistä odottaa Summerin kuvaukset, hui! Muistan kun joskus 10 -vuotiaana ohjelmaa katsoessa haaveilin kuinka siisti ois olla joskus mukana siinä. Tarkennuksena siis en oo koskaan halunnu julkkikseksi vaan oon pienestä asti toivonut tekeväni joskus maailmalle jotain niin hyvää että se jää mieleen. Julkkis en olekkaan, mutta ehkä olen onnistunut tekemään jotain hyvää, rohkaisemaan nuoria omalla asenteellani.

En ole enää aikoihin Summeria kelannu, mutta hauskaa että tuo pikku-Jannen unelma käy nyt toteen, haha! 😀  Kuvailen tänään vlogia, joten kuulette varmasti myöhemmin kun kyseinen juttu tulee ulos. Nyt alan kiskomaan raivolla kaffea naamaan niin että silmät seisoo päässä… En oo tottunu näin aikasiin herätyksiin.

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *