Skrollaa alas
en
fi

THE JACKET

5 toukokuun, 2016

Hey guys! When we were taking these shots, rain interrupted out photoshoot. You can spot some of the first rain drops in the first picture. Luckily those rainy days are gone and we have been able to enjoy sun for many days in a row now (let’s keep our fingers crossed that it will continue this way). Even though I’m an autumn person, I can notice sunlight reflecting on my mood. Finnish people have woken up from the winter sleep now that May arrived. I noticed this because the streets were filled with people on Monday. Yes, I said Monday!

I’m wearing my new, long pullover from H&M and I hope that the next time you guys will see it is on autumn. I’m in love with the combination of a bomber jacket and a parka jacket — it’s also from H&M. It’s pretty thin so it will go perfectly with a t-shirt on summer nights. Many of you have asked where is it from and at a meeting a woman stole it from me for fitting 😀 She didn’t take it though but went to buy herself one right after our meeting 😀

What do you think about the jacket and the outfit? And have you noticed sunlight reflecting on your mood?
***

Hellou! Näitä kuvia ottaessa kuvaussessiomme keskeytti sade, jonka ensipisaroita voikin bongata yllä olevasta kuvasta. Onneksi nuo sateiset kelit on takana ja ollaan saatu nauttia auringosta nyt monen monta päivää (ja pidetään peukut pystössä, että ttä myös jatkuu). Vaikka lemppari vuodenaikani on ehdottomasti syksy niin kyllä sen huomaa, että aurinkoiset päivät vaikuttaa heti mielialaan. Suomalaisetkin yleisesti on heränny vapun myötä talviunilta, sillä maanantaina keskustan kaduilla kävellessä siellä oli melkonen väentungos – siis maanantaina!

Päällä mulla on uusi pitkä neule H&M:stä, jolle toivon olevan käyttöä seuraavan kerran syyskuussa. Oon ihan rakastunut tuohon parkan ja bomberin yhdistelmään, jonka löysin myöskin H&M:stä. Se on melko ohut, joten menee viileinä kesäiltoinakin kivasti t-paidan kanssa. Moni onkin kysellyt, mistä meikäläisen takki on ja eräässä työtapaamisessa, eräs nainen ryösti takin jopa yltäni sovitusta varten. Ei sentään vienyt mun takkia mukanaan vaan aikoi mennä heti ostamaan omansa. 😀

Mitäpäs tykkäilette takista tai asusta yleensäkin? Ja hei ootteko te huomannu auringon vaikutusta mielialaan?
OUTFIT OF THE DAY

|COAT| H&M
|PULLOVER| H&M
 |PANTS| Zara
|BAG| Sandqvist
|SHOES| Dr. Martens
Pictures by Miska Lehto

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *