Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: I WAS ON TV!

5 toukokuun, 2016

Hey guys! This time I vlogged a video of a bit more ordinary day. Usually when I’ve filmed a my day I have seen friends and stuff, but this time it was just about running errands such as shopping for lamps and I also was on a set of a TV show. It was for Sub Goes Kolina and my episode aired last Friday actually. In case you missed it, check it out here. I was so much fun! Maybe some day my dream of my own talk show will become real, haha! 🙂

***

Hellou! Tällä kertaa kuvasin videon tämmösestä tavallisemmasta päivästä. Yleensä kun oon kuvannu vlogeja niin oon niinä päivinä aina sattunu näkemään kavereita yms.. Tällä videolla hoitelen enemmän arkisia askareita ja päiväänhän mahtui lamppuostoksia ja TV -ohjelman kuvaukset. Itse asiassa kyseisen Sub Goes Kolina -sarjan jakso, missä olin mukana tuli viime perjantaina telkusta. Jos oot missannu sen niin jakson voi tsekata täältä. Oli ihan huippu hauskaa, ehkä vielä joskus mun haave omasta Talk Showsta toteutuu, haha!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *