Skrollaa alas
en
fi

THE PERFECT MOVIE EXPERIENCE

6 toukokuun, 2016

Hey guys! As you know, I’m a huge lover of TV-shows and movies. It has become an every-evening-ritual for me to relax before going to bed because otherwise I’m not able to get my head out of work stuff. Valtteri and I have a (bad) habit to eat by the TV — breakfast, lunch, dinner… Every meal. I even drink my morning coffee by the TV watching the latest YouTube videos on a big screen from the people I’ve subscribed to. The meals we have had by the dining table can be counted with the fingers of a hand… 😀 We also love to spend time together by watching movies so we spend a lot of time on the couch. That’s why it was very important for us to get a bomb TV and great speakers.

When we moved out of the one-room flat where there was no space for a TV, we decided to get a TV that is so huge that we need to turn our heads constantly to be able to read the subtitles, haha! Because my beloved laptop is a Sony one and I’ve been very pleased with it, we decided to buy our TV from them as well. And we love our 65-inch, 4K-quality TV!

It felt like a mach-made in Heaven when Sony contacted me right after the purchase and asked if I would like to have their Sony HT-RT6 home theater system. Before this I haven’t really appreciated home theaters as much as I should have but now I never watch TV without them! The system consists of a Soundbar, wireless bass and two wireless back speakers and together these pieces create the most amazing home theater for us! The speakers and the TV are super easy to navigate with my phone and it’s possible to connect the speakers with other Sony speakers, which is an amazing feature — especially when listening to music. Valtteri, who does nothing but listens to music, has his phone connected to the speakers 24/7. You can check out more of the details from here.

I also wanna ask you some movie and TV-show suggestions! I’m almost finished with Friends so I’m in need to new things to watch 🙂
***

Hellou! Te tiiätte, että mä rakastan sarjoja ja elokuvia. Niistä on tullu mulle tapa rentoutua ennen nukkumaan menoa, koska muuten en saa pudisteltua pois ajatuksia esimerkiksi työjutuista. Mulla ja Valtterilla on myös miehekkäästi tapana syödä aina telkkarin ääressä, niin aamupalat, päivälliset kuin illallisetkin. Aamukahvitkin menee kivasti YouTube videoita kattellessa isolta ruudulta. Ruokailut ruokapöydässä on varmaan laskettavissa yhden käden sormilla… 😀 Meillä on myös iltaisin tapana viettää yhteistä aikaa leffojen parissa eli aika paljon aikaa tosiaan menee sohvalla istuen. Siksi ollaan hankittu myös laadukas toosa ja kajarit.

Kun muutettiin pois mun yksiöstä mihin ei mahtunu edes TV:tä niin päätettiin, että uuteen asuntoon ostetaan niin iso töllö että päätä joutuu kääntämään kun lukee tekstityksiä. Koska rakas läppärinikin on Sony niin ajattelin luottaa samaan merkkiin myös telkkareissa ja oon ollu tosi tyytyväinen, 65 tuumaiselta ruudulta kelpaa katsoa 4k laatua. 🙂

Sattu niin sopivasti, että telkkarin oston jälkeen Sony:lta otettiin yhteyttä ja he halusivat antaa meille Sonyn HT-RT5 -kotiteatterijärjestelmän. Aiemmin en oo osannu arvostaa kotiteattereita, mutta nyt mä en suostu kattomaan telkkaria ilman niitä! Järjestelmään kuuluu kolmikanavainen Soundbar, langaton bassokaiutin ja kaksi langatonta takakaiutinta, joiden ansiosta meidän olohuone tuntuu nyt ihan elokuvateatterilta! Kaiuttimia ja telkkaria pystyy helposti ohjailemaan puhelimella ja kaiuttimet saa liitettyä myös muihin Sony kaiuttimiin, mikä on hyvä musiikkia kuunnellessa (etenkin kotibileissä toimii!). Valtteri, joka ei osaa tehdä mitään ilman musiikkia luukuttaa meillä melkein ympärivuorokauden musaa kaiuttimet puhelimeensa yhdistettynä. Mutta mitäpä mä enempää selittelemään teknisiä tietoja, kun täältä löytyy kotiteatterijärjestelmän hienot esittely sivut.

Tähän loppuun vielä pieni kyssäri, että oisko teillä heittää hyviä leffa- tai sarjavinkkejä? Oon meinaan nyt kattellu Frendejä ekoista jaksoista saakka ja kohta alkaa olla kaikki jaksot siitäkin taputeltuna. 🙂

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *