Skrollaa alas
en
fi

TIPS FOR NEW YORK?

8 toukokuun, 2016

Hey guys! As the title may reveal, I’m going to NEW YORK CITY!!! I’m over the moon. The last time I was there was three years ago. That time I traveled there with a super duper lovely reader of mine who won the trip from a competition on my blog. The trip was amazing, even though it was pretty short — only four days.

This time the trip will be longer — from May 16th to May 26th. I’m heading there with Valtteri, Susanna, her boyfriend and her boyfriend’s brother. So there will be three bloggers out there exploring the city (last time there was only me) and immortalizing it for you. So get ready for some tens of New York posts in June! I’ve already planned which lenses I should get before heading there. It’ll be so much fun!

Even though I already know a little about the city, I would be very grateful for some tips from you guys! What should we do there?
***

Hellou! Otsikosta ja kuvista varmaankin arvaatte, minne  meikäläinen on suuntaamassa matkalle… NEW YORKIIN!!! Pompin innosta niin että tän penkin jalat kohta halkeaa! Viime kerrasta on aikaa muistaakseni kolmisen vuotta. Silloin olin siellä erään ihana lukijani kanssa, sillä hän voitti kisan missä oli palkintona matka kanssani. Se oli ihan huippu reissu, vaikkakin hamillisen lyhyt, vain neljä päivää.

Tällä kertaa reissu tulee olemaan pidempi, sillä ollaan NYC:ssä 16.-26.5.. Lähden sinne Valtterin, Susannan, hänen poikakaverinsa, sekä hänen poikakaverinsa veli kanssa. Nyt on siis monta bloggaajaa samassa porukassa (viimeksi kun ei ollut yhtään) niin saan varmasti taltioitua koko kaupungin teille. Varautukaa siis kesäkuussa sellaseen määrään New York postauksia ja videoita, että teidän tekee mieli raapia silmät päästä! Oon jo alkanu suunnittelemaan mitä objektiivejä pitäisi vielä keretä ostaa ensi viikolla matkalle, haha. Tästä matkasta tulee ihan huikee juttu!

Vaikka kaupunki on jonkin verran jo tuttu niin ois aivan huippu saada teiltä vinkkejä. Mitkä on parhaat nähtävyydet yms. ja missä kannattaa syödä ja shoppailla? 

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *