Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: WOULD YOU RATHER?

9 toukokuun, 2016Hey guys! I’ve seen a lot of these Would You Rather -videos online and it’s been pretty interesting to see if the one doing it has chosen the same option that I would’ve chosen. So it’s a game where you need to pick what would you rather do on be of two options. I did this with Valtteri so check it out and let’s see if we agree 🙂


Please, comment down below and tell us where you would have chosen differently! I’d love to hear 🙂
***

Hellou! Oon viime aikoina Youtuben puolelta bongaillut paljon tällasia Kumman Valitset -videoita ja on ollu tosi mielenkiintosta kattoa valitseeko tekijä saman vaihtoehdon kuin mä. Kyseessä on siis peli, missä pitää valita kahdesta vaihtoehdosta itselle se mieluisampi. Tein tän haasteen Valtterin kanssa, joten tsekatkaa videolta oltiinko samoilla linjoilla vai kuinka kävi.

Kertokaa kommentteihin oisitteko valinnu jossain kohtaa eri tavalla kuin me ja jos oisitte niin missä? Ois hullun mielenkiintosta kuulla! 🙂

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *