Skrollaa alas
en
fi

LOVING HIM WAS RED

10 toukokuun, 2016

Hey guys! How’s your week going so far? It’s been a busy one for me (surprise, surprise) because in addition to this week’s work, I need to do everything for the next three weeks before we leave to New York. I’m not going to be there for the whole three weeks but I’m traveling to Oulu after that to celebrate my brother’s graduation. I want to blog and vlog at the same time so we have pretty tough filming sessions here to very late a night to get everything done 😀

I’m still on a slow motion though because guess who’s sick again? Me, or course. This time I can only blame myself because I haven’t been wearing a scarf or a jacket every day. It’s so hard to dress up correctly during spring! It’s so hot in the sun but once you go to a place where’s more shadows you’re freezing.

Does anyone have this problem or do I just suck at dressing up correctly?
***

Hellou! Mitenkäs teillä on alkanut viikko? Meikkiksellä se on alkanut kovin kiireisesti, sillä tällä viikolla olisi tavallisten hommien lisäksi kolmen viikon hommat hoidettavana kun lähetään sinne New Yorkiin. Lennetään sinne ensi maanantaina ja ollaan siellä 10 päivää ja sieltä jatkan matkaani vielä Ouluun veljeni valmistujaisiin. En halua olla tuota aikaa postailematta tai vloggaamatta, joten täällä on sellaiset kuvaussessiot yötä myöten käynnissä, että jää Hollywoodin elokuvatuotannon kakkoseksi. 😀

Hommien hoitamista on pikkasen jarruttanut se, että arvatkaas kuka heräsi eilettäin pahemman luokan räkäflunssassa… No, meikäläinen tietty! Tällä kertaa tosin saan syyttää itseäni, kun en ole jaksanut raahata mukana kaulahuivia tai takkia. Tää on niin vaikeeta aikaa pukeutua sopivasti, kun auringossa tai julkisissa hikoaa silmät päästä ja varjossa tai iltaisin on huulet pakkasesta sinisinä.

Onko muilla tätä ongelmaa vai olenko vain huono pukeutumaan? 
OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| Zara
|HOODIE| Calvin Klein
 |JEANS| Tige Of Sweden
|SHOES| Nike
Pictures by Miska Lehto

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *