Skrollaa alas
en
fi

MY PLAYLIST

13 toukokuun, 2016

Hey guys! It’s been a while since I shared some of my favorite music with you. I feel like I have had the same songs on repeat like for ever so I haven’t even really wanted to do this kind of posts. Now that the summer is coming (or has it already arrived?) depressing songs have changed to even a bit more brighter beats. The song that I’ve been listening to the most must be Halsey’s Colors even though I just found the artist. Actually I got familiar with her when her song played after the Huntsman movie!

***

Hellou! Siitä on aikaa kun oon viimeksi päivittäny teille meikäläisen musalistaa. Jotenkin on tullu talvesta asti vaan luukutettuja samoja kipaleita niin ei ole oikein inspannut tehdä tällaista postausta. Nyt kesän tullessa (vai onko se jo tullut vai kuinka tässä vaiheessa vuotta pitää sanoa?) masentavat biisit on vaihtunut edes vähän menevämpiin niin aattelinpas potkaista tämmösen postauksen ulos. Mun kuunnelluin biisi taitaa olla Halseyn Colors, vaikka löysin kyseisen artistin ihan vasta. Itse asiassa elokuvissa nyt pyörivän Metsästäjä ja talvinen taistelu -elokuvan loppumusiikin kautta.

COLORS – HALSEY

NEW AMERICANA – HALSEY 
CHEAP THRILLS – SIA

DONT’T LET ME DOWN FT. DAYA – THE CHAINSMOKERS
SORRY – JUSTIN BIEBER

PILLOWTALK – ZAYN
I HATE U, I LOVE U – GNASH
HIDE AWAY – DAYA
YOUTH – TROYE SIVAN

CALIFORNIA – SAARA

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *