Skrollaa alas
en
fi

WHAT’S GOING ON IN OUR KITCHEN?

14 toukokuun, 2016

Hey guys! I posted pictures of our well-organized kitchen cabinets earlier and you can check them out here. Now it’s starting to look a bit better from the outside as well even thought there’s plenty to do.

I want our kitchen to be be very simple so that it’s easy to clean up because we cook quite a lot and that usually causes a huge mess. I remember when I was living with my mother and she wondered how on earth was I able to create such a mess when I was cooking or baking. That is why I don’t think that a carpet is an option there because it would spend more time at the laundry than on the floor. It desperately needs curtains though because otherwise it’s just too plain and gloomy in a way — even for me. I think we need a new table as well since the current one is drowning to all that whiteness. Besides I have always wanted a marble table!

Even though the kitchen is not ready yet, I am in love. What do you think?
***

Hellou! Laitoin tielle aiemmin kuvia järjestellyistä keittiön kaapeista ja sen postauksen voikin tsekata täältä. Nyt keittiössä alkaa vihdoin näyttää hyvältä muualtakin kuin kappien sisältä, vaikka paljon on vielä tehtävää…

Haluan pitää meidän keittiön yksinkertaisena jotta se on helppo siivota, koska kokataan aika paljon ja sotkuakin tulee sen myötä. Muistan kun vielä äidin luona asuessa ja siellä kokatessa hän aina ihmetteli kuinka sain taikinaa takani olevan jääkaapin oveen. Hän usein sanoikin, että oon lennokas kokki. Mattoa mun on siisipä turha edes kuvitella laittavani tuonne, sillä se todennäköisesti viettäisi enemmän aikaa pesulassa kuin kettiön lattialla. Verhot tuo huone kuitenkin tarvitsee, sillä muuten kettiö on liian kolkko jopa meikäläisen simppeliin makuun. Niiden lisäksi hankinnan alla on uusi ruokapöytä, koska tuo valkoinen hukkuu noihin seiniin ja olen aina halunnut marmoripöydän!

Vaikka keittiö ei ole valmis niin rakastan sitä jo nyt. Mitäs te tykkäilette?


8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *