Skrollaa alas
en
fi

FIRST TIME THIS YEAR

15 toukokuun, 2016

Hey guys! Even though I’ve revealed to you guys that I’m not a huge fan of summer, there are some pretty awesome things about it too. I love the scent (I get to rarely smell anything during summer because of my allergies though) of nature at the moment!

The best thing about life is eating and the best thing about summer is eating out on a terrace. If it was up to me I would spend my whole summer on a terrace but my scale would probably disagree. Valtteri and I officially opened our terrace season earlier this week at Aleksin Piha in Helsinki. I love to go there because there are three restaurants where you can choose your food from on one terrace. So we don’t get into a fight about what kind of food we should eat 😀 But I’m sorry to say that the custom service hasn’t always been the best…

It felt so much like summer sitting out there with sun kissing my face. The company wasn’t that bad either and when we got our ice creams, a classic, Finnish song about ice cream and summer started to play — not bad! Life is good.

Have a great end of the weekend!
***

Hellou! Vaikka olenkin täällä blogin puolella paljastanut olevani kesän vihaaja niin on siinä myös rakastettavia puolia. Silloin harvoin kun allergialtani jotain haistan niin luonto tuoksuu ihanalta. Tai no jos tuota etupihan betonihelvetin keskellä olevaa metri kertaa metri kukkapenkkiä voi luonnoksi kutsua… 😀

Elämässä parasta on syöminen ja kesässä se ihan paras juttu okin terassilla syöminen. Jos se ois musta kiinni niin viettäisin koko kesän terasseilla, mutta vaaka kiittää että onneksi ei ole. Käytiin avaamassa Valtterin kanssa tämän vuoden terassikausi Aleksin pihassa, mikä on loistava paikka tömmösille jotka ei osaa päättää minne menis syömään. Siinä kun voi tilata ruokaa kolmesta eri ravintolasta (Santa Fe, MottiSon’s ja Grande Grill) niin saa tilattua melkeinpä mitä vain mieli tekee. Tosin se täytyy sanoa, että asiakaspalvelu on liian usein ollut ala-arvoista ja palvelu hidasta…

Tuli kuitenkin niin kesäinen fiilis siinä ulkona istuessa, kun aurinko lämmitti kasvoja. Seurastakaan ei ollut valittamista ja kun jäätelöannokset pamahti pöytään niin kaiuttimista sattumalta räjähti soimaan Maaritin Jäätelökesä. Elämä on ihana!

Nauttikaa vielä ihanasta viikonlopusta ihanat!


11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *