Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: HOME OFFICE

15 toukokuun, 2016


Hey guys! Last month I released the first episode of my very own interior design show on YouTube (you can check it out from here) and after that I’ve gotten asked about the next episodes every single day. Finally it’s out!

This time I decorated my home office where I spend most of my time. It was amazing to be able to collaborate with one of my all-time favorite web stores; Room21. Now it feels so inspiring to blog and blog from there 🙂 Their selection is very wide and it consists of high quality design products.
With the discount code NaagRoom21 you will get -10% off of you first order. It’s valid from May 15th to May 25th. It cannot be connected to other discounts.

More about the String-shelf from here!

Go to Room21 web store from here!
***

Hellou! Viime kuussa julkaisin ensimmäisen osan mun sisustussarjasta (katso jakso täältä) ja sen jälkeen seuraavan osan perään on kyselty päivittäin. Vihdoin saatiin se valmiiksi eli tässäpä olisi Naakan Pesä osa 2!

Tällä kertaa kohteena oli työhuone, missä taidan päivän aikana viettää suurimman osan ajastani. Olikin hienoa saada yhteistyöhön yksi lemppari verkkokaupoistani eli Room21, sillä nyt kotitoimistossa kelpaa bloggailla ja vloggailla! Heiltä löytyy laaja valikoima laadukkaita design tuotteita, joten kannattaa mennä ostoksille. Etenkin nyt kun sain teille seuraajilleni hankittua 10% alennuskoodin, jei!

Alennuskoodilla NaagRoom21 saat 10 % alennuksen enismmäisestä tilauksesta. Voimassa 15.-25.5..
(vei voida yhdistää muihin tarjouksiin)

Lisää tietoa String -hyllyistä löydät täältä!

Klikkaa verkkokauppan tästä!

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *