Skrollaa alas
en
fi

LET’S GO!

16 toukokuun, 2016

Hey guys! Packing has probably never been this difficult. I usually pack a full luggage for a weekend trip and now I should somehow be able to pack my bag for ten days? No way. I’m not good a maths but I know that equation is impossible. On the other hand I don’t think that I would have a problem with packing if I would only pack things that normal people would.

I have about ten kilos of camera equipment with me because Studiovarustamo gave us some awesome lenses and the God-like Canon EOS 5D Mark III for a test drive. Studiovarustamo has a wide range of camera equipment for sale but they do also rent things. I think it’s awesome because sometimes it’s nice to try out a bit more exotic lenses, for example, on trips. You can check out their page from here.

The huge load of camera equipment is not the weirdest thing I will take with me to NYC because I actually have 15 bags of bun with me. Luckily they don’t inspect your luggage at the security check because it would be a bit embarrassing 😀

Even though the luggage is full, leaving something home is not an option so I think I just need to jump on it to close it, haha. Anyways, I’m heading off to the airport very soon so I gotta go! 🙂

***

Hellou! Pakkaaminen ei ole varmaan koskaan ollut näin vaikeaa. Pakkaan jo viikonlopun reissulle ison matkalaukullisen tavaraa ja nyt pitäisi samaan tilaan saada kymmenen päivän tavarat. En ole enää hyvä matikassa, mutta sen tiedät että eihän tuo yhtälö ole millään mahdollinen… Toisaalta en usko, että mulla olisi ongelmaa pakkaamisen suhteen jos pakkaisin matkalle mukaan vain asioita mitä tavallinen ihminen pakkaisi.

Mulla mukaan on kuitenkin lähdössä kymmenen kiloa kameravälineistöä, koska saatiin Studiovarustamolta makeita objektiiveja ja jumalainen Canon EOS 5D Mark III -runko messiin. Studiovarustamon verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kuvauskalustoa, mutta heiltä on myös mahdollisuus vuokrata välineitä. Se on musta erityisen hyvä juttu, koska välillä on kiva vain kokeilla jotain uusia erikoisempia linssejä, kuten esimerkiksi matkoilla. Verkkokauppaan löydät klikkaamalla tästä.

Tää kasa kameravälineistöä ei kuitenkaa ole se oudoin juttu, mitä mulla on lähdössä mukaan. Mun matkalaukusta löytyy myös 15 pussia pullaa… Onneksi sitä matkalaukkua ei tarkisteta siinä tiskillä tai voisivat hieman ihmetellä. 😀

Täydestä matkalaukusta huolimatta ei ole vaihtoehto, että jättäisin jotain ottamatta mukaan, joten nyt ei auta kun hyppiä laukun päällä, että saadaan se kiinni. Kohta pitäisi nimittäon jo alkaa suunnata kentää kohti, jaiks! 🙂

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *