Skrollaa alas
en
fi

RECIPE: MINT CHOCOLATE CHEESECAKE

17 toukokuun, 2016
SERVINGS: 10 | PREP TIME: 30 MINUTES | COOK TIME: 0 MINUTES | DIFFICULTY: EASY LEVEL

Hey guys! I posted a recipe about the best mudcake in the world because it got lost to the bit universe when my blog moved from a portal to my own domain. It was one of my most read posts and not it’s time to post about a recipe that got almost as much attention; mint chocolate cheesecake. It is super easy and doesn’t require many ingredients. I’ve made this so many times it’s almost like my bravura 🙂


MINT CHOCOLATE CHEESECAKE

Crust
350 g mint chocolate cookies
75 g butter

Filling
4 gelatin leaves
280 g mint chocolate
250 g unflavored cream cheese
2,5 dl vanilla whipping cream/sauce
0,5 dl hot coffee

Decoration
(mint) chocolate cookies
(mint) chocolate


Set baking paper on a springform pan. Put gelatine leaves into cold water.

Crush biscuits and transfer them to a bowl. Add melted butter. Stir until well combined. Use your fingertips to press into base of prepared pan. Refrigerate until firm.

Crush the mint chocolate and mix it with cream cheese. Add very well whipped vanilla cream/sauce there. Dry gelatins and dissolve them in hot coffee. Add gelatin and coffee mix with other ingredients gently while stirring all the time.

Pour the mix on the crust, cover it and out it in a refrigerator for overnight. Decorate the next day and enjoy it!
***

Hellou! Julkaisin aiemmin uudestaan ohjeen maailman parhaasta mutakakusta, koska edellinen katosi vuosia sitten blogimuutoissa. Mutakkuresepti oli yksi luetuimmista postauksistani ja nyt on aika julkaista uudestaan toinen resepti, mikä saavutti lähes yhtä suuren suosion. Tässä tulee resepti pätkisjuustokakkuun, minkä tekeminen onnistuu kaikilta. Tää vaatii vain muutamia aineksia ja tekeminen onnistuu hetkessä. Tätä on tullu väännettyä niin monet kerrat, että voisin meilkein nimetä tämän bravuurikseni 🙂

PÄTKISJUUSTOKAKKU
Pohja
350 g Minttudominokeksejä
75 g voita
Täyte
4 kpl liivatelehteä
280 g Pätkis -suklaata
250 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl vaahtoutuvaa vanilijakastiketta
0,5 dl kuumaa kahvia
Koristelu
Domino -keksejä
Pätkis -suklaata

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.

Kaada keksit blenderiin ja murskaa hienoksi. Kaada sekaan sulatettu rasva ja sekoita tasaiseksi. Tasoita taikina irtopohjavuoan pohjalle ja siirrä viilenemään jääkaappiin.

Hienonna Pätkikset pieneksi ja sekoita tuorejuustoon. Lisää seokseen myös kovaksi vaahdotettu vanilijakastike. Kuivaa liivatteista ylimääräinen vesi ja liuota ne kuumaan kahviin. Kaada liivateseos ohuena nauhana muiden aineiden sekaan, samalla sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan, peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele seuraavana päivänä Dominoilla ja Pätkiksillä.

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *