Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: WHISPER CHALLENGE WITH SOIKKU

17 toukokuun, 2016Hey guys! I’ve done 7 seconds challenge so many times on YouTube and it has kind of become my bravura. I was actually at an even where we discussed about the challenge and one person said that ”Janne knows very well what’s up”. Apparently others have realized that too 😀

Some of you suggested me to mix 7 seconds challenge with Whisper challenge and we did that with Soikku. Because I really don’t know how to write the instructions for it, you’d better just watch the video 🙂
We also filmed a video for Soikku’s channel as well so go check it out from here. And tell me you opinion on my video and if you would life to have more videos with Soikku! 🙂
***

Hellou! Oon Youtuben puolella tehnyt 7 sekunttia -haasteen jo lukemattomia kertoja. Siitä onkin tullut bravuurini ja itseasiassa olin vasta tilaisuudessa, missä puhuttiin kyseisestä haasteesta ja eräs henkilö huomautti, että ”Janne hyvin tietää mistä haasteesta on kyse”. Ilmeisesti muutkin ovat huomanneet, että se on pelastukseni aina kun en mitään muuta keksi, haha.

Joku teistä ehdotti mulle, että tekisin kuiskaus -haasteen ja tämän 7 sekunttia -haasteen miksauksen, joten niinpä kävin Soikun kanssa toimeen. Koska en osaa kirjoittamalla selittää haasteen ohjeita niin parempi vain, että klikkaatte videon pyörimään!

Kuvattiin toinen haaste myös Soikun Youtube -kanavalle ja sen voi tsekata täältä. Kertokaahan myös kommentteihin mitä tykkäsitte videosta ja haluaisitteko lisää videoita Soikun kanssa? 🙂

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *