Skrollaa alas
en
fi

LEFT MY HEART ON THE METRO

19 toukokuun, 2016

Hey guys! Now that I’ve written my blog for six years I don’t get as excited about free gifts that I get almost daily as when I started. They’re kind of a part of this job.

I have never really been a fan of anything or really adored anythings, for example, like Valtteri does to artists and celebrities but I’ve noticed that there lives a little Calvin Klein fan inside me nowadays. At their store in Kamppi the salespeople already know me (how embarrassing…) and I think they find me crazy since I go there every week to see if they have something new that fascinates me. Their store manager said me that some of my outfit shots have been in their info materials or something like that… haha!

I actually screamed of joy a little when I got an e-mail from Calvin Klein’s PR office in Milan that they would like to send me some of their latest pieces. Of course I was happy about the clothes, for example, about that white hoodie that I wear probably too much, but especially about the fact that they had noticed me at that kind of place. Sometimes it’s a bit frustrating to write this blog also in English since there are thousands of male bloggers out there because I’m afraid that I don’t stand out enough.

***

Hellou! Kun on kirjotellu blogia noin kuusi vuotta niin sitä ei jaksa enää samalla tavalla innostua ilmasista jutuista. Niitä kun tulee lähes päivittäin niin niistä on tullut arkinen osa tätä työtä.

En ole oikein koskaan fanittanut mitään, mutta olen huomannut minussa asustavan nykyään pieni Calvin Klein -fani. Kampin myymälässä minut jo tunnistetaan (kuinka noloa) varmaankin hulluna, joka käy siellä joka viikko katsomassa onko mitään uutta. Heidän myymäläpäällikönsä sanoikin, että asukuviani on joskus tainnut olla heidän jossain infomateriaalissa tai vastaavassa…

Taisin kuitenkin päästää pari riemunkiljahdusta kun Milanosta, suoraan Calvin Kleinin omasta PR -toimistosta otetaan yhteyttä, että haluaisivat lähettää mulle uutuuksiaan! Olin toki innoissani vaatteista, kuten tuosta nykyään liian usein päälläni olevasta hupparista, mutta enemmänkin siitä että tää kärpäsen papanan kokonen suomalaisbloggaaja on huomioitu tuollasessa mestassa. Välillä kun on tuntunut turhauttavalta kirjoittaa tätä blogia myös englanniksi, että erottuuko tää monista kymmenistä upeista ulkomaalasista blogeista.

OUTFIT OF THE DAY


|JACKET| SWEET DENIM
|HOODIE| Calvin Klein
 |JEANS| Tige Of Sweden
|SHOES| Dr. Martens
|WATCH| Triwa
Pictures by Miska Lehto

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *