Skrollaa alas
en
fi

SUNDAY GREETING

22 toukokuun, 2016


Hey guys! I thought that I could tell you what’s up here in New York. The weather’s been pretty chilly but as a pale hater of sun and heat I really don’t mind 🙂 The day before yesterday it happened to be very hot though and guess who got sunburnt… I, or course!

We’ve tried to see at least one sight or an awesome place for photos every day and the rest of the day has been blessed for the most important thing: SHOPPING! I think I need another suitcase and I’m not even kidding. I’ve considered that option or then mailing them home by post. Maybe I should slow down with the shopping and focus on something else, like eating. Well, actually I’ve done that a little too much as well because NYC is filled with great restaurants and cafés!

***

Hellou! Aattelin rustailla teille taas vaihteeksi pikakuulumisia täältä New Yorkista. Täällä päässä säät on ollu nyt melko viileet, mutta sehän ei tätä kalpeaa auringon ja kuumuuden vihaajaa haittaa 🙂 Toissapäivänä nimittäin oli hellettä ja arvatkaas kuka onnistui polttamaan itsensä. No minä, kuten aina. Ja ihmiset ihmettelee miksi olen näin kalpea, enkä vain ota aurinkoa…

Ollaan joka päivä koitettu käydä tsekkaamassa muutama nähtävyys tai muuten kiva kuvausmesta ja loppupäivät pyhitetty sille matkan perimmäiselle tarkoitukselle, SHOPPAILULLE! Taidan joutua ostamaan toisen matkalaukun ostoksille, enkä edes vitsaile. Oon oikeasti harkinnut tätä edellä mainittua vaihtoehtoa tai tavaroiden laittamista pakettiin ja sen lähettämistä Suomeen 😀 Ehkä loppumatkan keskityn muuhun, vaikka syömiseen. Tosin sitäkin on tullu harrastettua vähän liikaa, täällä on nimittäin ihania kahviloita ja ravintoloita!

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *